
آئین مبادله تفاهمنامه طرح مدد با دانشگاه های ایلام، تفرش، خلیجفارس، شهیدمدنی آذربایجان و گیلان
آئین مبادله تفاهم نامه طرح مدد با دانشگاه های ایلام، تفرش، خلیج فارس، شهید مدنی آذربایجان و گیلان، صبح امروز یکشنبه 19 شهریور 1402، در محل ستاد خیرین وزارت علوم تحقیقات و فناوری، با حضور دکتر طاهر علی محمدی (رئیس دانشگاه ایلام)، دکتر سهیل واشقانی فراهانی (رئیس دانشگاه تفرش)، دکتر محمد مدرسی (رئیس دانشگاه خلیج فارس)، دکتر محمد صادقی آزاد (رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان)، دکتر محسن اکبری (معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان، به نیابت از دکتر فرید نجفی – رئیس دانشگاه گیلان)، مهندس مصطفی قلم چی (خیر و طراح طرح مدد)، فاطمه امینی (مسئول دفتر طرح مدد) و احمد صفدر زاده (روابط عمومی طرح مدد) برگزار شد.
این مراسم با خوشآمد گویی مهندس مصطفی قلم چی و معارفه اعضای جلسه آغاز شد؛ در ادامه خیر طرح مدد، ضرورت تشویق دانشجویان به امر مهارت آموزی و ایجاد کسب و کار ارزان را در سخنانی خطاب به حاضران بیان کرد که دکتر محمد صادقی آزاد و دکتر محمد مدرسی سوالاتی در این باره مطرح و به اظهار نظر تاییدی پیرامون آن پرداختند.
در ادامه جلسه، مهندس مصطفی قلم چی در خصوص اطلاع رسانی و سازماندهی طرح مدد در دانشگاه های مورد تفاهم مطالبی را بیان کرد، هر یک از اعضای جلسه از جمله دکتر اکبری، دکتر علی محمدی و دکتر واشقانی فراهانی، در این باره نظراتشان را ارائه کردند.
در بخش دیگر مراسم، خیر طرح مدد در مورد ضرورت همراهی با مجری طرح مدد (نماینده رئیس دانشگاه) توسط رئیس دانشگاه و مراحل تثبیت این طرح در دانشگاه های مورد تفاهم مطالبی را ارائه کرد.
در ادامه، مبادله تفاهم نامه ها یک به یک انجام شد.
مبادله تفاهم نامه توسط دکتر محمد مدرسی رئیس دانشگاه خلیج فارس با مهندس مصطفی قلم چی، خیر طرح مدد
مبادله تفاهم نامه توسط دکتر طاهر علی محمدی رئیس دانشگاه ایلام با مهندس مصطفی قلم چی، خیر طرح مدد
مبادله تفاهم نامه توسط دکتر سهیل واشقانی رئیس دانشگاه تفرش با مهندس مصطفی قلم چی، خیر طرح مدد
مبادله تفاهم نامه توسط دکتر محمد صادقی آزاد رئیس دانشگاه شهید مدنی آذربایجان با مهندس مصطفی قلم چی، خیر طرح مدد
امضا و مبادله تفاهم نامه طرح مدد توسط دکتر محسن اکبری معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه گیلان ( به نیابت از دکتر فرید نجفی – رئیس دانشگاه )
با مهندس مصطفی قلم چی، خیر طرح مدد
بنابراین گزارش، خیر طرح مدد در سخنانی اظهار داشت: پس از اجرای موفقیت آمیز طرح مدد در دانشگاه خوارزمی (از سال 1399) و توسعه این طرح در دو دانشگاه نیشابور و صنعتی شاهرود در سال 1401، توسعه مجدد این طرح در دو دانشگاه یاسوج و مراغه در بهار سال 1402، پیوستن پنج دانشگاه ایلام، تفرش، خلیج فارس، شهید مدنی آذربایجان و گیلان در این جلسه با امضای تفاهم نامه فیمابین، بنابراین طرح مدد (مهارت و درآمد دانشجویی) در ده دانشگاه دولتی اقصی نقاط کشور اجرایی شده است.
طرح مهارت و درآمد دانشجویی (مدد)، با هدف تسهیلگری اشتغال دانشجویان، در دو حوزه مهارت آموزی و اجرایی کردن ایده های کسب و کار ارزان دانشجویی، بعنوان همکار بنیادهای خیرین حامی دانشگاه ها، فعالیت خود را ادامه می دهد.
لازم به ذکر است همزمان با مبادله تفاهم نامه های فوق الذکر، این مراسم از بخش خبری شبکه 2 سیمای جمهوری اسلامی ایران، به نمایش گذاشته شد.
نظرات : 0