۱۴۰۴ شنبه ۰۶ اردیبهشت

نخستین رخداد بین‌المللی MAP در تهران برگزار شد؛ آغاز فصلی نو در توسعه مهارت‌های مدیریتی

زمان مطالعه: 3 دقیقه

ICTPRESS - دکتر شکری خانقاه: ما در برنامه بین المللی MAP در مسیر طراحی منحنی اول و منحنی دوم کسب و کار شما گام بر می داریم و به شما کمک می کنیم که به صلاحیت های حرفه ای برسید. دکتر دنیل دلفانی گفت: ما در فیوچر سلف آموزش صرف نداریم، ایجاد یک نظام فکری و ساز و کار فردی تولید فکر و روش‌مندی مد نظر است. 

 

به گزارش روابط عمومی رویداد MAP، این رویداد با موضوعات آینده پژوهی و پارادایم های نوین ارتباطات هوشمند به عنوان دو محور مطرح در راستای توسعه فردی در ارتباطات جهانیِ امروز با سخنرانی دکتر دنیل دلفانی آینده پژوه و طراح الگوی Future-Self و دکتر حمید شکری خانقاه مدیر برنامه بین المللی MAP در خاورمیانه و استراتژیست ارتباطی، به مدت 2 ساعت میزبان علاقه مندان از سراسر ایران بود.

نزدیک به یک هزار نفر از رهبران سازمان ها، مدیران ارشد و کارکنان ارگان های دولتی و شرکت های خصوصی، پزشکان، مهندسان، استادان برجسته دانشگاه، کارآفرینان، کارشناسان ارشد مشاغل، فعالان صنایع از جمله فناوری اطلاعات، بیمه، بانکداری، صاحبان کسب و کار، متخصصان ارتباطات و روابط عمومی، حقوقدانان، دانشجویان و... مخاطبان این رخداد بودند.

دکتر دنیل دلفانی آینده پژوه و طراح الگوی Future-Self و رئیس دانشگاه فیوچرال کانادا در سخنان خود گفت: MAP_TALKS ایجادی و ایجابی است برای نظام مندی ساز و کار فکری، هم در حوزه های فردی و هم حرفه ای؛ زحمات زیادی کشیده شده و اتاق فکر این پروژه ساعت ها کار و جلسه داشته اند تا امروز شاهد برگزاری این رویداد هستیم.

ابتدا قرار بود رخداد از مبدا فرانسه برگزار شود اما محوریت برگزاری در ایران انتخاب شد که این برایمان یک افتخار است.
در برنامه شتابدهی زمینه های دانشی و روش ها را با هم مرور می کنیم و به پرسش هایی که در ذهن همه مخاطبان وجود دارد پرداخته، به آن ها پاسخ می دهیم و برنامه را تبیین می کنیم.
وی با اشاره به برنامه فیوچر سلف گفت: این برنامه شامل 100 ماژول مدیریت فردی است که با زحمات زیاد، دقت و آزمون و انجام آزمایشات متعدد، تحقیقات فرارشته ای بدست آمده و تعریف شده است.
ما در فیوچر سلف آموزش صرف نداریم، ایجاد یک نظام فکری و ساز و کار فردی تولید فکر و روش مد نظر است. 

دنیل دلفانی در ادامه بیان کرد: دانش کافی نیست، ما چیزهایی که بلحاظ فکری، روحی و دریافت ما هستند و در توان اجرایی آن مشکل داریم را هدف قرار می دهیم. اینکه در زندگی و کار و با سنجه شخصی به راهکار مناسب برای این موضوع و بهره وری بیشتر برسیم مورد نظرمان است. وی در ادامه به تشریح مباحث با ذکر مثال های متعدد پرداخت.

بنابراین گزارش، در ادامه این رخداد، دکتر حمید شکری خانقاه مدیر برنامه بین المللی MAP در خاورمیانه و مشاور عالی ارتباطات و استراتژیست ارتباطی، در سخنانی با اشاره به اهمیت و ابعاد این برنامه تصریح کرد: برنامه بین المللی MAP شما را وارد یک عرصه جدید می کند و برای سنجش صلاحیت حرفه ای شما در موضوعی که فعالیت می کنید برنامه دارد.

وی در خصوص مساله محوری و راه حل پروری با معرفی پارادایم های نوین موثر ارتباطی سخن گفت و افزود: اگر توانستید مسائل را با تغییر زاویه دید در زندگی و کار به درستی شناسایی کنید و به راه حل مناسب دست یابید شما به سطح صلاحیت حرفه ای خواهید رسید.
وی ترسیم چشم انداز و برای ادامه مسیر، تبیین ماموریت های مشخص را، موضوع مهم و کلیدی دانست.

شکری خانقاه گفت: لازم است تا تفکر استراتژیک داشته باشید؛ اینکه کجا هستید، چگونه باید در این پارادایم ها برنامه مشخص خود را تنظیم کنیم و بر اساس آن پیش بروید و بدانید اساسا به کجا می روید.
باید مساله را بشناسیم، راه حل را پیدا کنیم و استراتژی درستی برای آن ها داشته باشیم.

وی اظهار کرد: در پارادایم های ارتباطی سازمانی، باید بتوانید مشکلات سازمان را شناسایی کنید و راه حل برای آن ها پیدا کنید.
برنامه بین المللی MAP به شما کمک می کند که برای خودتان و آینده تان در هر کجا هستید، برنامه مشخصی تبیین کنید و با سناریوی مشخص و راهبردی که ترسیم می کنید پیش بروید.

حمید شکری خانقاه تاکید کرد: باید یاد بگیریم که در چرخه معیوب گرفتار نشویم بلکه با ورود به منحنی دوم زندگی خودمان، نوسازی فکری کنیم و به نوآوری روی بیاوریم.
وی افزود: در منحنی اول شما به موفقیت ها و ناکامی هایی رسیده اید، برای حفظ موقعیت خودتان باید از منطقه امن خارج شوید و به بازسازی، تحول و بازآفرینی اقدام کنید.
ما در برنامه بین المللی MAP در مسیر طراحی منحنی دوم شما گام بر می داریم و به شما کمک می کنیم که به صلاحیت های حرفه ای برسید.
ما این آمادگی را داریم که به شما کمک کنیم با هوشمندی، استراتژی ارتباطی خود را طراحی کنید و دایره ارتباطی درست و موثری برای خودتان تعریف کنید. پارادایم های ارتباطی سنتی منسوخ شده است و اکنون زمان پاردایم های هوشمندانه تعاملی است.

باید یاد بگیریم نقاط بحرانی در روابط خود را مدیریت کنیم. باید قدرتمندانه روش های منفی زندگی را از خود دور کنیم. به پارادایم های تعاملی روی بیاوریم و با توجه به انتقادها با وفاق پیش برویم.
با وجود نفوذ بی بدیل هوش مصنوعی در زندگی امروز به یک سناریست نیاز داریم چون برای راهبری سیستم های پیچیده هوش مصنوعی مغز افزار جایگاه اصلی دارد و سناریو را تعریف می کند.
وی همچنین با ذکر مثال ها و مطالب کاربردی در این راستا، به تشریح پارادایم های نوین ارتباطات هوشمند پرداخت.

در ادامه این رخداد، دو سخنران ضمن گفتگوی تعاملی با یکدیگر و بیان تجارب زیسته خود، اعلام بخش های برنامه بین المللی MAP، همچنین به پاسخ پرسش های مطرح از سوی مخاطبان رخداد که تا لحظه پایانی این برنامه آنلاین را همراهی کردند، پرداختند.

به گفته دکتر حمید شکری خانقاه مدیر برنامه MAP در خاورمیانه، اطلاع رسانی های مفهومی این برنامه به صورت مستمر در اختیار مخاطبان رخداد قرار خواهد گرفت.
وی تاکید کرد: این نخستین گام از سلسله برنامه های بین المللی شتاب‌دهنده مهارتی و حرفه ای مدیریتی (MAP) است و شرکت کنندگان با گذراندن مراحل تخصصی بعدی، گواهینامه بین المللی مهارتی و نشان MAP را دریافت خواهند کرد.

محمدفواد رحمان سرشت، مدیر روابط عمومی رویداد MAP نیز ضمن قدردانی از مشارکت فعال شرکت‌کنندگان، از برگزاری برنامه های بعدی در آینده نزدیک خبر داد و این رخداد را نقطه عطفی در حوزه آموزش و توسعه مهارت‌های مدیریتی در ایران عنوان کرد.

بنابراین گزارش، این رویداد فرصتی برای شبکه‌سازی و تعامل میان متخصصان و مدیران فراهم کرد.

 

 

 

نظرات : 0

ثبت نظر

27501