۱۴۰۳ یکشنبه ۰۴ آذر

افزایش زمان ماندگاری شیر با استفاده از فناوری نانو

به گزارش ICTPRESS به نقل از ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، این شرکت برزیلی برای افزایش زمان ماندگاری شیر، از میکروذرات نقره به همراه ترکیبات آنتی باکتریال و همچنین از مواد استریل کننده روی سطح بطری های پلاستیکی استفاده کرده است.
لوئیس پاگوتو مدیرعامل این شرکت گفت: در حال حاضر از روش ترکیبات آنتی باکتریال روی پلاستیک های انعطاف پذیر استفاده کرده ایم. اما به طور کلی این روش می تواند موجب بهبود کیفیت بسته بندی موادغذایی شود و زمان ماندگاری آنها را نیز افزایش دهد.
وی با بیان اینکه استفاده از پلی اتیلن را روی بطری های شیر در برزیل مورد آزمایش قرار دادیم، افزود: نتایج نشان داد که زمان ماندگاری شیر با استفاده از این پلیمر دو برابر شده و این کار تنها با استفاده از پلیمر و بدون افزودن هیچ ماده ای به شیر انجام شده است.
پاگوتو ادامه داد: میکروذرات به صورت پودر در تولید بطری استفاده می شوند، این میکروذرات خنثی هستند بنابراین هیچ خطری در استفاده از این ماده و رهایش احتمالی آن از بطری وجود ندارد، آزمایش های انجام شده نشان داده است که زمان ماندگاری این شیرها با استفاده از این فناوری به یک سال نیز می رسد.
وی گفت: پس از تایید نتایج حاصله توسط یک آزمایشگاه بی طرف، این شیرها در بازار توزیع شدند.

نظرات : 0

ثبت نظر

82815