۱۴۰۳ دوشنبه ۱۶ مهر

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات آغازگر تحول در دولت دوازدهم

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، مشهود است كه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات طي دولت يازدهم زمينه سازي تحقق بسياري از اقدامات و پروژه هاي ملي از جمله راه اندازي كريدور تخصصي فناوري اطلاعات، تدوين برنامه هاي دست يابي به اقتصاد درون زا در سطح ملي و منطقه اي، ايجاد اشتغال پايدار در حوزه فناوري اطلاعات و ارتباطات و بسياري پروژه هاي راهبردي و مطالعاتي ديگر را توسط پژوهشگاه فناوري اطلاعات، سازمان فناوري اطلاعات ، سازمان تنظيم مقررات و ساير بخش ها آغاز كرده و هم اينك با ايجاد روندي كاملا آرام و پويا در ساختار و مديريت ، سعي در تسريع و همواري مسير اجراي برنامه ها طي دولت آينده دارد.


  

 


مسيري كه طي ماهها و سالهاي آينده ارزش و ماهيت زحمات اين چند ساله را بهتر نمايان خواهد كرد.

با توجه به پويايي و روزآمدي موارد مطروحه در اين حوزه و انتظارات اجتماعي از دسترسي به امكانات و زيرساخت هاي ارتباطي و مديريت و نشر صحيح امكانات و ابزار فناورانه و مديريت و توسعه بهينه و يكنواخت بازار در كنار تعامل و دست يابي به بازهاي هدف خارجي همواره از مهمترين دغدغه هاي دكتر واعظي و تيم مديريتي ايشان طي سالهاي اخير بوده است و هم اينك  تقويت بدنه اجرايي و مديريتي و استفاده از افراد داراي كارنامه و دلسوز نشان از همت دوچندان ايشان و مجموعه در تحقق اهداف است.

در همين راستا، مطلع شديم كه طي حكمي از سوي دكتر اميرحسين دوائي مركزي (معاون نوآوري و فناوري وزير ) آقايان حسين صميمي ، فرامز اميني و حميدرضا احمديان به ترتيب به سمت مشاور اجرايي معاونت، مديركل دفتر همكاريها و توسعه  صنعت و مديركل نوآوري و حمايت از سرمايه گذاري منصوب شده اند.

آنچه همواره به عنوان يك خواسته جدي بخش خصوصي از وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات طلب مي شده است پويايي و تقويت حوزه فناوري و نوآوري و تعامل مثبت و ارزشمند اين حوزه با صنعت ، بازار ، كارآفرينان و غيره است. پرواضح است در صورت ارائه عملكرد بهينه اين حوزه در وزارت مذكور مي توان شاهد رونق و تحقق برنامه هاي راهبردي ملي و منطقه اي در حوزه فناوري اطلاعات بود.

حسين صميمي مديركل اسبق دفتر مدير پروژه هاي فناوري اطلاعات وزارت با حكمي به سمت مشاور اجرايي معاونت منسوب شد. شايد يكي از مهمترين اهداف اين تصميم استفاده از دانش و تجربه وی در فعال کردن دبيرخانه وام وجوه اداره شده بوده  است.

او سابقه مديريتي در سازمان تنظيم مقررات و پژوهشگاه فناوري اطلاعات دارد و از مديران با تجربه وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات محسوب مي شود.

پيگيري دقيق و منسجم برنامه هاي راهبردي حوزه فناوري و نوآوري و همچنين مطالبات كارآفرينان و بخش خصوصي در استفاده از ظرفيت هاي حمايتي وزارت ارتباطات و بطور مشخص حوزه وام وجوه اداره شده از مهمترين عوامل اين انتصاب بوده است.

از سوي ديگر فرامرز اميني كه از نيروهاي باسابقه در پژوهشگاه فضايي است و در طرحهاي متعدد و سمت هاي مختلف فعاليت داشته به عنوان مديركل دفتر همكاريها و توسعه صنعت انتخاب شده است.

با توجه به برنامه راهبردي وزارت ارتباطات در به سامان رساندن تجهيزات مورد نياز و اجراي طرح پيوست فناوري اطلاعات كه با رويكرد مديريت بهينه خريد تجهيزات و خدمات در حوزه هاي ارتباطي است ، گرچه وی چهره اي ناشناخته در حوزه فناوري اطلاعات است اما با توجه به رزومه پژوهشي و اجرايي طي 30 سال اخير، اين تغيير مثبت و سازنده پيش بيني مي شود.

انتظار مي رود وی بتواند مدل توسعه صنعت و برنامه اشتغال پايدار را به طور جدي و با همكاري بخش خصوصي به سرانجام برساند.

پيگيري و هموارسازي مسائل مرتبط با نوآوري، شتابدهنده ها، مراكز رشد فناوري اطلاعات از يك سو و تحقق پروژه هاي راهبردي از سوي ديگر و ضرورت تدوين و اجراي بسته هاي حمايتي مورد نياز بخش هاي خصوصي همواره از جدي ترين مسائل وزارت ارتباطات و فناوري اطلاعات بوده است و انتصاب حميدرضا احمديان به سمت مديركل نوآوري و حمايت از سرمايه گذاري به جرات اقدامي موثر و ارزشمند پيش بيني مي شود.

با توجه به رزومه و عملكرد وی در حوزه هاي مختلف از جمله  وزارت امور اقتصادي و دارايي  اين انتصاب را مي توان آغازگر اجرايي تكميل حلقه مفقوده وزارت ارتباطات و بخش هاي مختلف زير مجموعه و حوزه هاي كارآفرينانه و صنعت فناوري اطلاعات و ارتباطات دانست.

آنچه ارزشمند است توجه به اين نكته است كه حوزه فعالان صنعت ICT به اين انتصاب ها و ماموريت هاي جديد وزارت ارتباطات روي خوش و رضايت نشان داده اند و اميدوارند كه بدنه مديريت جديد بتواند به سرعت فاصله ميان بخش هاي مختلف را به حداقل برساند و آغاز راهي براي تحقق برنامه هاي مورد انتظار جامعه از جمله توسعه اشتغال پايدار، جذب سرمايه گذاري خارجي، ايجاد كريدور فناوري اطلاعات و از این دست باشد.

 

نظرات : 0

ثبت نظر

37809