سامسونگ با سرویس Quick Share به رقابت AirDrop اپل میرود
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از گیزچاینا، یکی از ویژگی های اندروید برای انتقال فایل ها، سیستم اندروید بیم بود که البته ظاهرا کاربران زیادی از آن استفاده نمی کردند. با این حال با معرفی اندروید 10، این ویژگی کنار گذاشته شد. هر چند که گوگل قابلیت مشابهی را جایگزین آن کرد، اما اکثر کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتند تا برنامه انحصاری خود برای ارسال فایل ها را به وجود آورند. سرویس های قدرتمندی در حال ساخت توسط کمپانی های اوپو، ویوو و شیائومی هستند. شرکت کره ای سامسونگ نیز به این کمپانی ها ملحق شده و قصد دارد تا سرویس انتقال فایل جدیدی به نام Quick Share را در رویداد آنپکد خود برای گوشی های گلکسی S20 و Z Flip معرفی کند.
سرویس انتقال کوییک شیر همانند سرویس AirDrop اپل عمل خواهد کرد. این سرویس به کاربر اجازه می دهد تا فایل های خود را با دستگاه های نزدیک به اشتراک بگذارد، البته سرویس جدید سامسونگ علیرغم مبنای ابری، با محدودیت هایی همراه است. کاربر در سرویس Quick Share می تواند یک فایل چند رسانه ای را در فضای ابری آپلود کرده و آن را به یک دستگاه SmartThings سامسونگ منتقل کند. اما اندازه هر فایل باید حداکثر برابر با یک گیگابایت باشد. در ضمن، در هر روز فقط می توان دو گیگابایت داده را انتقال داد.
سرویس Link share این کمپانی کره ای نیز دارای محدودیت های مشابهی است و می تواند لینکی را برای دستیابی به فایل داده ها فراهم آورد. با کلیک روی لینک، می توان فایل موردنظر را یافته و آن را دانلود کرد. ظاهرا سرویس Quick Share قابلیتی خواهد بود که این فرایند را سهولت می بخشد.
یکی از ویژگی های اندروید برای انتقال فایل ها، سیستم اندروید بیم بود که البته ظاهرا کاربران زیادی از آن استفاده نمی کردند. با این حال با معرفی اندروید 10، این ویژگی کنار گذاشته شد. هر چند که گوگل قابلیت مشابهی را جایگزین آن کرد، اما اکثر کمپانی های بزرگ تصمیم گرفتند تا برنامه انحصاری خود برای ارسال فایل ها را به وجود آورند. سرویس های قدرتمندی در حال ساخت توسط کمپانی های اوپو، ویوو و شیائومی هستند. شرکت کره ای سامسونگ نیز به این کمپانی ها ملحق شده و قصد دارد تا سرویس انتقال فایل جدیدی به نام Quick Share را در رویداد آنپکد خود برای گوشی های گلکسی S20 و Z Flip معرفی کند.
سرویس انتقال کوییک شیر درست مثل سرویس AirDrop اپل عمل خواهد کرد. این سرویس به کاربر اجازه می دهد تا فایل های خود را با دستگاه های نزدیک به اشتراک بگذارد، البته سرویس جدید سامسونگ علیرغم مبنای ابری، با محدودیت هایی همراه است. کاربر در سرویس Quick Share می تواند یک فایل چند رسانه ای را در فضای ابری آپلود کرده و آن را به یک دستگاه SmartThings سامسونگ منتقل کند. اما اندازه هر فایل باید حداکثر برابر با یک گیگابایت باشد. در ضمن، در هر روز تنها می توان دو گیگابایت داده را انتقال داد.
سرویس Link share این کمپانی کره ای نیز دارای محدودیت های مشابهی است و می تواند لینکی را برای دستیابی به فایل داده ها فراهم آورد. با کلیک روی لینک، می توان فایل موردنظر را یافته و آن را دانلود کرد. ظاهرا سرویس Quick Share قابلیتی خواهد بود که این فرایند را سهولت می بخشد.
باید خاطر نشان کرد که گوگل نیز در این مدت دست روی دست نگذاشته و در حال ساخت سرویس جایگزین اندروید بیم به نام Nearby Sharing است. این برنامه با سرویس های گوگل پلی ترکیب شده و به صورت آفلاین اجرا می شود. بنابراین می توان گفت که Nearby Sharing بخشی از سیستم عامل اندروید نبوده و به اکوسیستم GMS گوگل احتیاج دارد. شاید به همین دلیل است که شرکت هایی مثل اوپو، ویوو و شیائومی در حال ساخت استاندارد انحصاری خود هستند. البته با ظهور استانداردهای متعدد، احتمالا بازار با مشکل مواجه خواهد شد.
نظرات : 0