۱۴۰۳ یکشنبه ۲۰ آبان

GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی ‌شنبه 12 بهمن

ICTPRESS گزارش میدهد:

 

 

 

 

خبر: تولید قلب رباتیک با اجزای قلب واقعی برای نخستین بار 

پژوهشگران دانشگاه ام‌آی‌تی با استفاده از اجزای یک قلب واقعی، یک قلب رباتیک تولید کرده‌اند؛ البته هدف اصلی از این کار، آزمایش دریچه‌های قلبی و سایر ایمپلنت‌های قلب در شرایط واقعی است تا کارآیی آنها برای استفاده طولانی مدت توسط بیماران مشخص شود.

مهم‌ترین مزیت استفاده از این روش برای تولید قلب رباتیک، کاهش هزینه‌های تولید و کمتر شدن قیمت نمونه نهایی مورد استفاده است.

هر سال بیش از ۲۸۰هزار نفر در سراسر جهان به علت مشکلات مربوط به دریچه‌های قلب مجبور به انجام عمل جراحی می‌شوند و با افزایش جمعیت سالمندان این مشکل نیز روز به روز افزایش می‌یابد؛ اما طراحی و تولید قلب رباتیک با دریچه‌های مصنوعی پیشرفته می‌تواند به حل این مشکل کمک کند.

دریچه‌های پروتزی این قلب مصنوعی از توانایی زیادی برای تقلید از عملکرد قلب واقعی برخوردار است؛ این دریچه‌های نرم مصنوعی، می‌توانند خون را به همان میزان و سرعت دریچه‌های واقعی در درون رگ‌ها پمپاژ کنند و برای تسهیل عملکرد آنها از لوله‌های باریک انتقال هوا که از طریق نوارهای سیلیکونی به خود قلب متصل شده‌اند، استفاده شده است.

..................

 

خبر: ساخت بزرگترین مرکز خصوصی آزمایش موشک جهان 

شرکت "Southern Launch" مستقر در آدلاید قصد دارد قبل از پرتاب موشک‌ها به فضا در خروجی استرالیا جنوبی، یک سایت برد آزمایشی ایجاد کند.

این دومین سایت است که توسط این شرکت در "SA" ساخته شده و با توجه به مساحت آن،‌ بزرگ‌ترین مرکز خصوصی جهان برای آزمایش موشک‌ها است.

کارشناسان و متخصصان می‌توانند به طور واضح موشک‌ها را در این محل بررسی کنند و آنها را با تلسکوپ‌های فضایی مورد آزمایش قرار دهند.

این بدان معنی است که شرکت‌ها، دانشگاه‌ها، سازمان‌ها و آژانس‌های فضایی مختلف در سراسر جهان می‌توانند راکت‌های خود را به سایت جدید بیاورند.

دامنه جنوبی این سایت جدید در اراضی جامعه "Kunibba Aboriginal" ساخته خواهد شد که تقریباً ۲۰۰ نفر جمعیت دارد.

..................

 

خبر: سواستفاده هکرها از «ویروس کرونا» برای سرقت اطلاعات!

هکرها با سوءاستفاده از شیوع ویروس کرونا، فایل های ویدئویی یا متنی به ظاهر ساده اما حاوی بدافزار را منتشر می کنند که اطلاعات موجود در موبایل یا رایانه کاربر را سرقت می کند.

در حقیقت این لینک ها دارای کدی هستند که برای سرقت اطلاعات شخصی افراد ساخته شده است.

هکرها با انتشار مطالب، پست‌ها و ویدئوهای به ظاهر بی ضرر در قالب فرمت های مختلف فایل(پی دی اف و ام پی ۴) اقدام به گسترش این بدافزارها می کنند.

اگر فرد در رایانه یا موبایل خود برای دانلود این مطالب کلیک کند، هکرها می توانند به اطلاعات ذخیره شده در دستگاه او دسترسی یابند و آنها را مسدود، تخریب یا کپی کنند.

این ویروس به دلیل شیوع در سراسر جهان و هشدار سازمان جهانی بهداشت، مورد توجه رسانه است؛ به همین دلیل  شرکت های بزرگ فناوری مانند فیس بوک، گوگل و توئیتر با اقداماتی خاص سعی دارند از انتشار اخبار جعلی در این باره مقابله کنند. اما با توجه به افزایش توجه رسانه ها به موضوع کرونا پیش بینی می شود تعداد فایل های حاوی بدافزار بیشتری کشف شود.

کارشناسان امنیتی توصیه می کنند کاربران برای اجتناب از این بدافزارها، اطلاعات و اخبار را از منابع رسمی دریافت کنند؛ یک روش اصلی برای رصد بدافزار، بررسی پایان آدرس لینک است. اگر در آدرس فایل docx،pdf یا mp۴ وجود ندارد، احتمالا لینک مذکور جعلی است. همچنین فایل های ویدئو و Document دارای فرمت exe یا Inc نیز جعلی هستند.

..................

 

خبر: تولید سه گوشی جدید نوکیا لو رفت!

"HMD Global" که عرضه گوشی‌هایی با برند نوکیا را بر عهده دارد، به زودی سه مدل جدید از این گوشی را روانه بازار می‌کند که به ترتیب Nokia ۸.۲ ۵G، Nokia ۵.۲ و Nokia ۱.۳ نام دارند.

 نوکیا ۱.۳ که ارزان‌ترین گوشی در این مجموعه است، دارای یک گیگابایت رم، هشت گیگابایت حافظه داخلی، دوربین های ۱۳ و ۵ مگاپیکسلی و باتری ۴۰۰۰ میلی آمپری است. این گوشی ۷۹ یورو قیمت خواهد داشت.

نوکیا ۵.۲ با ۳ یا ۴ گیگابایت رم و ۳۲ یا ۶۴ گیگابایت حافظه داخلی به بازار می‌آید و دارای دوربین‌های دوگانه ۱۶ و ۸ مگاپیکسلی در پشت و دوربین سلفی ۸ مگاپیکسلی است؛ نمایشگر این گوشی ۶.۲ اینچی و باتری آن ۳۵۰۰میلی آمپری است. قیمت این گوشی ۱۶۹یورو است.

نوکیا ۸.۲ دارای شش گیگابایت رم و ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی بوده و دارای هشت گیگابایت رم و ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایت حافظه داخلی است؛ دوربین کشویی ۳۲ مگاپیکسلی و باتری ۳۵۰۰ میلی آمپری از جمله دیگر امکانات این گوشی ۴۵۹ یورویی است.

..................

 

خبر: «پروژه توکیو» مایکروسافت به کمک نابینایان می آید!

محققان مایکروسافت در یک پروژه جدید نمونه اولیه از یک هدست واقعیت افزوده جدید ساخته اند که به افراد دچار اختلالات بینایی کمک می‌کند، گفتگو و محاوره را ردیابی کنند.

این طرح که «پروژه توکیو» نام دارد، با استفاده از هدست واقعیت افزوده هولولنز، سرنخ‌های صوتی به فرد نابینا می‌دهد تا او بتواند افراد مختلفی که در یک گروه صحبت می‌کنند و همچنین مکان نشستن آنها را شناسایی کند.

قابلیت مذکور در هدست با یک نوتیفیکیشن صوتی فعال می‌شود و هنگامیکه فردی به سمت شخص دارای هدست نگاه می‌کند، روشن می‌شود تا توجه فرد نابینا به مکالمه جلب شود.

تمام اصوات مربوط به این سیستم طوری طراحی شده اند تا اطلاعات را منتقل کنند بنابراین هنگام شناسایی بلندگویی که ۵ فوت با فرد نابینا فاصله دارند، نوتیفیکیشن صدای آرامی تولید می‌کند به طوریکه گویی این سیگنال از فاصله ۵ فوتی می‌آید.

همچنین ویژگی دیگری در هدست به فرد نابینا کمک می‌کند تا با استفاده از سیگنال صوتی زاویه سرش را با جهت نگاه فردی که حرف می‌زند هماهنگ کند.

نظرات : 0

ثبت نظر

14960