آخرین مهلت ثبتنام در نهمین دوره مسابقات چالشهای فناوری اطلاعات
ICTPRESS - نهمین دوره مسابقات برنامهنویسی چالشهای فناوری اطلاعات (ICT Challenge 9) در روزهای ۲۸ و ۲۹ شهریورماه جاری برگزار میشود.
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، نهمین دوره مسابقات چالشهای فناوری اطلاعات کشور با عنوان "ICT Challenge9" با حمایت معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری و پارک علم وفناوری دانشگاه صنعتی شریف به صورت حضوری و در محل صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار میشود.
ثبت نام در این مسابقات به صورت رایگان است و از ابتدای شهریور ماه آغاز شده و تا ۲۰ شهریور ماه ادامه خواهد داشت.
رویدادهای ICT Challenge مجموعه مسابقاتی است که در راستای شناسایی برنامهنویسان توانمند، مستعد و جویای کار از کل کشور و اتصال این افراد به بازار کار برگزار میشود.
شرکت کنندگان در این مسابقات بدون هیچ محدودیتی در رشته تحصیلی و دانشگاه، محل اقامت، سن، جنسیت و … در این رویداد شرکت خواهند کرد و تواناییهای خود را در حل چالشهای موجود در حوزه فناوری اطلاعات کشور به مسابقه خواهند گذاشت.
این رویداد فقط یک مسابقه نیست، بلکه محیطی برای آموزش به صورت عملی و با مواجهه با چالشهای واقعی فراهم می آورد.
این مسابقات هر سال یک بار برگزار میشود و در هر کدام از این مسابقات چندین چالش خاص در حوزه ICT مورد هدف قرار گرفته و یک مسابقه برای حل این چالش برگزار میشود.
برای انتخاب چالشهای مسابقه، کمیته فنی که مجموعهای از شرکتهای بزرگ و فعال در حوزه فناوری اطلاعات هستند، تشکیل میشود. اعضای این کمیته چالشها و مسائل مد نظر خود را جهت ارائه در مسابقه مطرح میکنند و نهایتا مسائل مطرح شده تحت یک سری قوانین خاص در مسابقات ارائه خواهند شد.
با توجه به چالشهای انتخاب شده، افراد فعال در حوزه مورد نظر، افراد مستعد و دارای ایدههای خلاقانه و نوآورانه در راستای حل چالش مطرح شده جهت شرکت در رویداد شناسایی شده و دعوت میشوند.
مسابقات طی دو روز برگزار میشود. روز اول مسابقات مخصوص بررسی توانایی حل مسأله شرکت کنندگان است و روز دوم مخصوص اجرای مراحل داوری و اختتامیه مسابقات است.
داورها و مربیها در طول مسابقه علاوه بر داوری تیمها و اشاره به اشتباهات و اشکالات، مشاورههای لازم را به آنها خواهند داد و این خود موقعیت یادگیری در محیطی صمیمی و دوستانه به صورت کاملا عملی را فراهم خواهد کرد.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام به وبسایت زیر مراجعه بفرمایید
علاقهمندان میتوانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس وبسایت مراجعه کرده یا با شماره تلفن ۰۲۱-۶۶۰۲۸۹۶۳-۵ با دبیرخانه رویداد تماس بگیرند.
روند کلی برگزاری مسابقات
مجموعه مسابقات چالشهای حوزه فناوری اطلاعات کشور (ICT Challenge) با تمرکز بر زبانهای برنامه نویسی پر کاربرد و پر طرفدار طراحی شده و چالشهای اصلی رویداد با استفاده از این زبانهای برنامهنویسی حل خواهد شد.
کلیه تیمها و استارتاپهای فعال در این حوزه میتوانند بدون هیچ محدودیتی در این مسابقات شرکت کنند.
این مسابقات شامل دو مرحله است و طی دو روز برگزار می شود.
ثبت نام در این مسابقات در قالب تیمهای دو الی چهار نفره و به صورت رایگان انجام میشود.
هر تیم میتواند یک یا چند زبان برنامهنویسی را برای ورود به مسابقات انتخاب کند.
در مرحله اول که مربوط به روز اول مسابقات است، مهارت حل مساله تیمها مورد سنجش قرار میگیرد. این مرحله به صورت حضوری برگزار خواهد شد و شرکت کنندگان باید در محل مسابقات حاضر شوند.
در این مرحله شرکت کنندگان در ابتدای مسابقه با ورود به پروفایل کاربری خود در سامانه مسابقات حدود ۷ الی ۱۰ سؤال را که از چالشهای واقعی در حوزه برنامه نویسی است و توسط کمیته ارتباط با صنعت رویداد طراحی شده است، دریافت خواهند کرد.
سپس کلیه تیمها باید با ایدهپردازی، نصب و برپایی ابزارهای مورد نیازشان، دانلود کتابخانهها و ...، نسبت به پیادهسازی نرمافزاری برای حل چالشهای مربوطه اقدام کنند.
مستندات و یا نرمافزار های پیادهسازی و نصب شده در پایان مسابقه تحویل تیم داوری خواهد شد. کدها و مستندات جهت داوری باید به سامانه داوری ارسال شود. داوران و مربیان، در طول مسابقه در کنار شرکت کنندگان حضور دارند و به سؤالات آنها پاسخ خواهند داد و راهنماییهای لازم را انجام می دهند.
روند امتیازگیری
مسابقات با تمرکز بر زبانهای برنامه نویسی مختلف اجرا میشود و سؤالات در زبانهای برنامه نویسی مختلف مشابه است. یعنی تیمها با هر زبان برنامه نویسی که انتخاب کنند، میتوانند چالش های مسابقه را پاسخ دهند. هر چالش یک امتیاز مشخص داشته و تیمها با حل چالشها امتیاز مربوطه را دریافت می کنند.
هر تیم میتواند یکی یا کلیه زبانهای برنامه نویسی را انتخاب کند و با حل چالشهای بیشتر، امتیازات بیشتری را دریافت کند.
در مرحله دوم که مربوط به روز دوم است، خلاقیت، نوآوری و ایده پردازی تیمها مورد سنجش قرار خواهد گرفت.
در این مرحله تیمها طبق برنامه زمان بندی اعلام شده، جهت ارائه در جلسه پرسش و پاسخ آماده شوند. بدین صورت به هر تیم حدود ۱۰ دقیقه وقت داده میشود تا با کمیته داوری به بحث و گفتگو بنشینند.
تیم داوری شامل اساتید دانشگاه و افراد متخصص فنی شرکتهای سرمایه گذار فعال در این حوزه هستند. با توجه نمره فنی هر تیم در مرحله اول و نمره ارائه در مرحله دوم، تیمهای برتر مشخص خواهند شد و جوایز خود را دریافت خواهند کرد.
نظرات : 0