۱۴۰۳ پنجشنبه ۰۱ آذر

تغذیه بهتر برای فردایی سالم‌تر به روش نستله

ICTPRESS - غذا و تغذیه خوب در تمامی مراحل زندگی اساس سلامتی و کیفیت زندگی ما است. 

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از روابط عمومی نستله در ایران، بر اساس آمارهای سازمان بهداشت جهانی (WHO) در سال 2022، نزدیک به نیمی از مرگ و میر کودکان زیر 5 سال مرتبط با اشکال مختلف سوءتغذیه بوده است. لذا، ایجاد یک سیستم غذایی مناسب که اساس سلامتی و کیفیت زندگی مردم در سراسر جهان است از اهمیت بالایی تلقی می‌شود.
نستله، به عنوان بزرگترین تولیدکننده موادغذایی و آشامیدنی دنیا، همواره در تلاش است تا محصولات با ارزش غذایی کامل تولید کند. این شرکت ریزمغذی‌های ضروری مانند آهن، ید و روی را به محصولات خود افزوده و با استفاده از پروتئین‌های با کیفیت، به پر کردن شکاف‌های تغذیه‌ای کمک بسزایی کرده است. نستله همچنین درحال بهبود محصولات خود برای کاهش قند، نمک و حذف افزودنی‌های مضر است.

نستله و مبارزه با سوء تغذیه جهانی
در سال‌های اخیر11 درصد از کل قندهای افزوده شده در سبد غلات نستله کاهش پیدا کرده و محصولات بدون قند اضافه این شرکت در کشورهای مختلف در حال بررسی و در مواردی عرضه شده است. همچنین این شرکت بیش از 20 سال است که در صدد کاهش میزان قند، نمک ،سدیم و چربی‌های ترانس و اشباع شده در محصولات خود است.

شرکت نستله همواره به سه اصل مهم در استراتژی تولید خود پایبند است: 
•    لذت و سلامتی
•    اعتدال و تنوع در رژیم غذایی 
•    و استفاده از مواد اولیه با کیفیت.

این شرکت با همکاری تیمی از دانشمندان و کارشناسان، در تلاش است تا محصولاتی سالم، مقوی و در عین حال خوشمزه و دلپذیر تولید کند. نستله خود را به کاهش میزان سدیم در محصولات پر مصرف متعهد دانسته و در چند سال آینده محدودیت‌های حداکثری نمک را برای دسته‌های مختلف محصولات اعمال خواهد کرد. همچنین این شرکت در نظر دارد طی سال‌های آینده زنجیره‌های تامین خود را به شکلی برنامه‌ریزی نماید که هیچگونه تاثیری بر روی جنگل زدایی نداشته و مواد اولیه را به روش‌های پایدار تامین نماید. این اقدامات نه تنها به سلامت مصرف‌کنندگان بلکه به حفظ محیط زیست و ایجاد آینده‌ای بهتر برای بشر کمک خواهد کرد.

نستله همچنین در زمینه پژوهش و توسعه در سراسر جهان سرمایه‌گذاری چشمگیری کرده و در عرض پنج سال توانسته محتوای قند در سبد محصولات شیرینی‌جات برخی کشورها را تا 10 درصد کاهش دهد. این شرکت با آگاهی بر این که مصرف‌کننده هیچ‌گاه از طعم محصول غافل نخواهد شد، چالش اصلی خود را این می‌داند که همان محصولات خوشمزه را با میزان قند کمتر تولید نماید. نستله با این اقدامات نه تنها به مصرف‌کنندگان خود در انتخاب‌های سالم‌تر کمک می‌کند، بلکه از طریق کاهش افزودنی‌های مضر و همچنین تأمین مواد اولیه به روش‌های پایدار، در جهت حفاظت از زمین و ایجاد آینده‌ای بهتر برای همه نیز می‌کوشد.
 

نظرات : 0

ثبت نظر

30313