۱۴۰۳ یکشنبه ۲۳ دی

اختتاميه پنجمين دوره مسابقات ربوکاپ آزاد ايران برگزار شد

 جمعي از معاونان و مسئولان دانشگاه آزاد اسلامي در محل دائمي نمايشگاه‌هاي بين المللي تهران برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ICTPRESS ، در پايان سه روز رقابت‌ تيم‌هاي ربوكاپ ايران و 9 كشور خارجي در تهران، در ليگ شبيه ساز فوتبال دو بعدي، تيم unique از ايران که به صورت شخصي شرکت کرده بود توانست مقام نخست را به دست آورد و تيم هاي Apollo از دانشگاه شانگهاي چين و Escilas از دبيرستان علامه حلي به ترتيب دوم و سوم شدند.
در ليگ شبيه ساز فوتبال سه بعدي هم تيم هاي SEU-Redsun از دانشگاه southeast چين، strive 3D از دانشگاه شانگهاي چين و Blod hearts از انگلستان مقام هاي اول تا سوم اين دوره از رقابت ها را از آن خود کردند.
در ليگ شبيه ساز امداد، تيم SOS از دانشگاه اميرکبير اول، MRL از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين دوم و ZGU از چين سوم شدند.
بر اساس اين گزارش، در ليگ واقعيت ترکيبي تنها تيم MRL از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين به مقام نخست دست يافت و مقام هاي دومي و سومي وجود نداشت و نيز در رقابت فني واقعيت ترکيبي MRL دانشگاه آزاد قزوين رتبه نخست را کسب کرد.
در ليگ روبات هاي مجازي، Kaveh Glass از دانشگاه علم و صنعت به طور مشترک با دانشگاه شهيد رجايي مقام اول و MRL دانشگاه آزاد اسلامي قزوين دوم شدند و نيز در توسعه شبيه ساز روبات مجازي تيم Aojrf از دانشگاه آمستردام هلند و آکسفورد انگلستان رتبه اول را کسب کردند.
در ليگ مين ياب دستي، YRA از دانشگاه آزاد اسلامي يزد رتبه اول و senator از پژوهش سراي دانش آموزي کرمانشاه و Anisa از دانشگاه علم و صنعت به طور مشترک مقام دومي را از آن خود کردند.
در ليگ مين ياب خودکار، ROCK از دانشگاه يزد، پارسيان از دانشگاه آزاد اسلامي يزد و پاسارگارد از دانشگاه علمي و کاربردي هادي به ترتيب مقام اول تا سوم اين دوره از رقابت ها را به دست آوردند.
در ليگ روبات هاي خانگي MRL از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين اول شد و مقام دومي و سومي وجود نداشت.
در بخش روبات نمايش دانشجويي، تيم ارسباران از دانشگاه آزاد اهر دوم و Nedsa از نيروي دريايي سپاه شيراز سوم شدند.
در ليگ روبات انسان نما (Humanoid)، تيم دانشگاه برلين آلمان، Grobot از دانشگاه صنعتي کرمانشاه و Persia از دانشگاه آزاد خوراسگان به ترتيب اول تا سوم شدند.
در بخش قدرت مانور ربات انسان نما هم Grobot از دانشگاه صنعتي کرمانشاه اول شد.
در ليگ ربات هاي فوتباليست سايز کوچک MRL از دانشگاه آزاد اسلامي قزوين اول شد، omid دانشگاه شاهد دوم و immortals از دانشگاه علم و صنعت سوم شد.
در بخش رقابت فني فوتباليست سايز کوچک هم MRL از دانشگاه آزاد قزوين به مقام نخست دست يافت.
در بخش فوتباليست دانش آموزي يک به يک، SWR که شخصي شرکت کرده بود اول شد، Espadana از دبيرستان شهيد اژه اي اصفهان دوم و تيم فرزانگان A1 از دبيرستان فرزانگان تهران سوم و helli- b3 از دبيرستان علامه حلي تهران چهارم شد.
در ليگ فوتباليست دانش آموزي 2 به 2، تيم فرزانگان B1 از دبيرستان فرزانگان تهران، helli A3 از دبيرستان علامه حلي تهران و espadana از دبيرستان شهيد اژه اي اصفهان و امام جواد 1 به ترتيب مقام اول تا چهارم را بدست آوردند.
در ليگ امداد مقدماتي spark 2 از پژوهشسراي دانش آموزي علي ابن ابي‌طالب(ع) زاهدان اول و spark از پژوهش سراي دانش آموزي علي ابن ابيطالب (ع) زاهدان دوم شد.
در ليگ امداد پيشرفته تيم پويش از دبيرستان امام صادق اصفهان اول، Infinitiy از دبيرستان شهيد صدوقي يزد دوم و Robo دانش 1 از دبيرستان دانش تهران سوم شدند.
در بخش نمايش دانش آموزي، خرد از دبيرستان منظومه خرد اول، چهار- تيم شخصي - دوم و phoenix از پژوهش سراي قزوين سوم شد.
جايزه بهترين کار تيمي هم به robo teronis از مدرسه نوشاد شيراز تعلق گرفت.
در بخش بهترين طراحي صنعتي، تيم دبيرستان شريعتي اول شد.
به گزارش ICTPRESS ، در ليگ امدادگر واقعي MRL از دانشگاه آزاد قزوين اول، YRA ازدانشگاه آزاد يزد دوم و PARS از دانشگاه خواجه نصير سوم شدند.
همچنين تيم هاي MRL از دانشگاه آزاد قزوين و YRA از دانشگاه آزاد يزد در بخش بهترين روبات در جابه‌جايي اجسام به طور مشترک اول شناخته شدند.
در بخش بهترين روبات امادگر تصميم گيرنده خودکار و بهترين روبات امدادگر در قدرت مانور MRL دانشگاه آزاد قزوين به مقام نخست دست يافت.

 

نظرات : 0

ثبت نظر

32397