۱۴۰۴ سه شنبه ۰۹ دی

متا استارت‌آپ «مانوس» را می‌خرد؛ گام جدید غول فناوری در رقابت هوش مصنوعی

ICTPRESS - شرکت متا، استارتاپ چینی مانوس (Manus) را برای تسریع عرضه قابلیت‌های هوش مصنوعی پیشرفته در پلتفرم‌هایش، خریداری می‌کند.

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از رویترز، شرکت چینی مانوس در حال حاضر در سنگاپور مستقر است و متا که به سرمایه‌گذاری‌های عظیم خود در حوزه هوش مصنوعی ادامه می‌دهد، امیدوار است از این طریق ابزار تازه ای را به خدمات تحت مدیریت خود اضافه کند.

مانوس اوایل امسال اولین عامل هوش مصنوعی عمومی خود را عرضه کرد که می‌تواند وظایف پیچیده‌ای مانند تحقیقات در مورد وضعیت بازار، کدنویسی و تجزیه و تحلیل داده‌ها را انجام دهد.

این شرکت ادعا کرد که تنها هشت ماه پس از راه‌اندازی، به درآمد متوسط سالانه بیش از ۱۰۰ میلیون دلار دست یافته است. متا در بیانیه‌ای اعلام کرد هدف از این خرید، تسریع ارائه نوآوری در حوزه هوش مصنوعی برای کسب‌وکارها و ادغام اتوماسیون پیشرفته در محصولات مصرفی و سازمانی، از جمله دستیار هوش مصنوعی متا، بوده است.

متا اعلام کرد: مانوس در حال حاضر به طور روزانه نیازهای میلیون‌ها کاربر و کسب‌وکار در سراسر جهان را برآورده می‌کند و ما قصد داریم این خدمات را به بسیاری از کسب‌وکارهای دیگر نیز گسترش دهیم.

مانوس در اوایل سال جاری، پس از طرح ادعایی در مورد عملکرد برتر چت‌بات خود نسبت به چت بات دیپ ریسرچ شرکت اوپن ای آی، به عنوان یک بازیگر برجسته در حوزه هوش مصنوعی ظهور کرد.

شیائو هونگ، مدیرعامل مانوس، در بیانیه‌ای در مورد خریداری شدن توسط متا گفت: پیوستن به متا به ما امکان می‌دهد تا بدون تغییر نحوه کار یا روند تصمیم‌گیری‌های مانوس، پایه‌های قوی‌تر و پایدارتری را بنا کنیم.

این شرکت همچنین در اسفند گذشته از همکاری استراتژیک با تیم هوش مصنوعی Qwen شرکت علی‌بابا خبر داد و روابط موجود خود را با شرکت‌های فناوری چینی گسترش داد.

 

 

نظرات : 0

ثبت نظر

60620