۱۴۰۵ چهارشنبه ۰۳ تیر

بازخواست غول‌های فناوری درباره ایمنی آنلاین کودکان

ICTPRESS - مدیران ارشد اجرایی متا، آلفابت، تیک تاک و اسنپ (مالک اسنپ چت) به «کپیتال هیل» دعوت شده‌اند تا به سوالات قانونگذاران آمریکایی درباره ایمنی آنلاین کودکان پاسخ دهند.

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، «چاک گرسلی» رئیس کمیته قضایی سنا مارک زاکربرگ، ساندارپیچای، شوزی چو و اوان اشپیگل را فراخوانده است. گرسلی از این مدیران ارشد در ماه مه دعوت کرده بود. شرکت‌های یادشده با انتقادات روزافزونی درباره ایمنی کودک و نوجوان در آمریکا روبرو هستند.

به گزارش ایندین اکسپرس، اگر مدیران ارشد اجرایی دعوت برای جلسه استماع را بپذیرند، اعضای کمیته قضایی سنا می‌توانند درباره این موضوعات در بستر عمومی به آنها فشار بیاورند.

«مارشا بلک بورن» و «ریچارد بلومنتال» دو عضو کمیته قضایی سنا سعی دارند همکارانشان را به پشتیبانی از قانونی وادار کنند که شرکت‌های فناوری را ملزم به پذیرش مسئولیت بیشتری درباره شیوه تاثیرگذاری اپ‌هایشان بر کودکان و نوجوانان می‌کند.

کنگره آمریکا تاکنون از تصویب یک لایحه جامع برای قانونمندسازی شبکه‌های اجتماعی سرباز زده و همین امر ایالت‌های مختلف را بر آن داشته تا قوانین مخصوص خود را تصویب کنند.

حداقل ۲۰ ایالت آمریکا سال گذشته قوانینی درباره شیوه استفاده از شبکه‌های اجتماعی و کودکان اجرا کرده‌اند.

 

منبع:  خبرگزاری مهر

نظرات : 0

ثبت نظر

99462