۱۴۰۳ یکشنبه ۲۳ دی

روبات ها در کلاسهای درس

به گزارش ICTPRESS به نقل از " ساینس دیلی "، برای بررسی ابعاد این پروژه متخصصان این دانشگاه کودک 6 ساله مبتلا به بیماری اوتیسم را در کلاس یک روبات ساخته شده در این دانشگاه قرار داده اند که بررسی های اولیه حاکی است کودک بیمار به آسانی توانسته است با روبات مذکور ارتباط برقرار کرده و تمامی حرکات این روبات را تقلید کند .
در آزمایشی دیگر متخصصان گروهی از کودکان پیش دبستانی را در کلاس درس این روباتها قرار دادند که مشخص شد این کودکان در این سن با روبات بیشتر از یک انسان ارتباط برقرار می کنند و سطح یادگیری آنها به طرز چشمگیری افزایش می یابد .
متخصصان این دانشگاه معتقدند روبات ها در مقایسه با انسانها قابلیت هایی دارند که از جمله می توان به قابلیت کنترل احساسات و ممانعت از تداخل این احساسات با مسئولیتهایشان به عنوان یک معلم اشاره کرد .
طبق گفته این متخصصان اجرای طرح هایی برای استفاده از روباتها در کلاسهای درسی به معنای جایگزین کردن معلمان با روباتها نیست بلکه هدف از اجرای این پروژه حل مشکلات آموزشی در کشورهایی است که با کمبود نیروهای انسانی برای تدریس روبرو هستند . 
گفتنی است؛ متخصصان دانشگاه کالیفرنیا اعلام کرده اند که این پروژه یکی از هزینه دارترین پروژه های رباتیک است که البته با تامین بودجه مورد نیاز می توان بسیاری مشکلات آموزشی موجود در سیستم آموزش و پرورش کشورها به خصوص در مناطق فقیر و دورافتاده را حل کرد .

نظرات : 0

ثبت نظر

83428