شناسایی آسیب های مغزی با یک هدفون ویژه
به گزارش ICTPRESS، این هدفون که تحلیلکننده فشار مایع مغزی و حلزونی (CCFP) نام گرفته، به اندازه گیری مایع بین گوش و مغز میپردازد.
در این رویکرد جدید، بیمار، هدفون CCFP را روی سر گذاشته و گوشیهای آن را که از سوی دیگر به رایانه متصل است، درون گوشش قرار میدهد. این کار به پزشکان اجازه میدهد تا فشار مایع درون جمجه را بدون نیز به جراحی یا فرآیندهای دردناک نخاعی اندازهگیری کنند.
این دستگاه در حال حاضر در بیمارستان عمومی ساوثهمپتون مورد استفاده است.
به طور خاص، آزمایشات فشار به اندازهگیری مایع توسط کانالی میپردازند که گوش داخلی را به مغز مرتبط میکند.از آنجایی که مایع گوش و مغز با هم مرتبط هستند، هرگونه تغییر در فشار درون مغز توسط یک تغییر متناسب در گوش منعکس میشود.
تغییرات در مایع درون جمجه زمانی رخ میدهد که مغز در نتیجه آسیب یا عفونت متورم شده و با جلوگیری از جریان خون، مغز را از اکسیژن مورد نیاز برای عملکردش محروم کند.
این مایع در حال حاضر تنها از طریق سوراخ کردن جمجمه و قرار دادن یک کاشت فشار در مغز یا انجام پوکسیون نخاعی قابل اندازهگیری است. در روش پونکسیون نخاعی، از مایع مغزی نخاعی با استفاده از یک سوزن نمونهبرداری میشود.
قرار است از این هدفونها برای تشخیص و درمان بیماریهای مانند مننژیت، صدمات ضربه مغزی و همچنین نظارت و مدیریت بیماران در حال کما استفاده شود.
هدفون CCFP همچنین توسط ناسا برای بررسی سطوح فشار در فضانوردان به منظور کمک به رفع مشکلات بینایی مرتبط با فضا و بیماریها مورد استفاده قرار گرفته است.
پزشکان معتقدند از این روش میتوان برای تمایز قائل شدن بین آسیب سر و اختلال استرس پس از سانحه در سربازانی که از جنگ بازگشتند، استفاده کرد.
نظرات : 0