رئیس جمهور روحانی دستور داد: کنسرسیوم ماهوارههای دانشگاهی تشکیل شود
به گزارش ICTPRESS ، فتح الله امی ، در مورد تعیین تکلیف ماهواره های آماده پرتاب که تاکنون محقق نشده و روي زمين مانده اند، اظهار داشت: تعریف پروژههای فضایی و ساخت ماهوارههای گوناگون در دولت قبل شکل کارشناسی نداشت.
وی افزود: در دولت قبل، دانشگاهها به طور موازی به ساخت ماهوارههای مشابه با سطح فناوری یکسان پرداختند که این اتفاق مورد انتقاد بود؛ البته دانشگاهیان مقصر نیستند و مشکل اصلی از مدیریت فضایی کشور بود که نتوانست به درستی از ظرفیتهای دانشگاهی در حوزه فضایی بهره ببرد.
رئیس پژوهشگاه هوافضا در گفتگو با مهر گفت: اکنون به دستور رئیس جمهور، قرار است برای حل این مشکل، کنسرسیوم ماهوارهای دانشگاهی تشکیل شود که ما نیز به عنوان پژوهشگاه هوافضای وزارت علوم، پیشنهاد دادهایم محوریت این موضوع را بر عهده بگیریم. در این صورت قطعاً مساله کاربردهای فضایی و خدمات ماهواره ای بیش از پیش مورد توجه قرار خواهد گرفت.
وی در مورد ظرفیت های پژوهشگاه هوافضا برای انجام برنامه های متعدد در زمينه های هوايی و فضايی خاطرنشان کرد: پژوهشگاه هوافضا پیش از این که در دولت قبل به آن شکل غیرکارشناسی به یک پژوهشکده، نزول جایگاه و رتبه داشته باشد، فعالیتهای متنوع و کاربردی در زمینههای مختلف هوایی و فضایی داشته است.
امی از احیای مجدد بخش هوایی پژوهشگاه هوافضا خبر داد و افزود: هماکنون برنامههای بسیار خوبی در هر دوبخش هوایی و فضایی داریم و به طور قطع در صورت تعریف هر پروژه از نیروهای توانمند هر دو حوزه هوایی و فضایی بهره خواهیم گرفت.
وی ادامه داد: شکی نیست که این ظرفیت وجود دارد و ما با برنامهریزی کارشناسی و همکاریهای بین سازمانی، پروژههای متعدد را انجام خواهیم داد.
#رئیس #پژوهشگاه #هوافضا #دستور #رئیس جمهور #کنسرسیوم #ماهواره #دانشگاهی #پرتاب
نظرات : 0