۱۴۰۳ جمعه ۰۲ آذر

ایجاد نخستین پنل خورشیدی که میتواند 5.59 میکرووات انرژی تولید کند

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، این یک گام بزرگ در تکامل انرژی باکتری‌ها برای راه اندازی دستگاه‌های کوچک در مناطق دور افتاده است که در آن جایگزینی باتری به طور منظم امکان پذیر نیست.
محققان این پژوهش، اعلام کردند: اگر این پنل زیستی خورشیدی کاربردی در دسترس قرار گیرد، میتواند به یک منبع قدرت دائمی برای تامین بلند مدت برق سیستم‌های کوچک تله متری بی‌سیم و همچنین حسگر‌های بی سیم تبدیل شود که از آنها در محل‌های دورافتاده که جایگزینی باتری‌ها به صورت مکرر در آنجا غیرعملی است، استفاده میشود.
محققان 9 سلول بیولوژیکی، خورشیدی (زیستی خورشیدی) را در یک الگوی 3x3 برای ساخت یک پنل خورشیدی زیستی مقیاس پذیر به یکدیگر متصل کردند.
این پنل به طور مداوم و بیش از 60 ساعت برق را از فتوسنتز و فعالیت‌های تنفسی باکتری ‌ در 12 ساعت چرخه روز و شب تولید میکند.
یک صفحه خورشیدی "سنتی" معمولی روی سقف یک خانه مسکونی که از 60 سلول ساخته شده در یک پیکربندی 6x10 در حدود 200 وات برق در یک لحظه معین تولید میکند.
در حالی که سلولهای حاصل از این پژوهش، در یک پیکربندی مشابه، حدود 0.00003726 وات برق تولید میکنند، بنابراین این روش کارآیی چندانی ندارد و چگالی بسیار پایین و بهره وری پایین انرژی آنها، این سلول‌ها را برای کاربردهای عملی نامناسب کرده است اما این یافته‌ها راه را برای تحقیقات آینده در زمینه باکتری هموار میکند.
محققان این پژوهش بر این باورند که برای درک بیشتر از سوخت و ساز و انرژی بالقوه این باکتری‌ها در زمینه ایجاد برنامه‌های کاربردی زیستی خورشیدی به تحقیقات بیشتری نیاز است.

نظرات : 0

ثبت نظر

78954