گفتگو با احمد گنجی دبیر اجرایی پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، برگزیدگان در این بخش، ضمن دریافت "تندیس شرکت تحولآفرین" از طرف وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، نهاد ریاست جمهوری، وزارت کشور، و سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران و در فرآیند ارزیابی شرکت در تعالی فناوری اطلاعات مدنظر قرار خواهند گرفت.
بنابراین در بخش رقابتی ITManC 2017 علاوه بر اعطای "تندیس مبفا" به مدیران برتر فناوری اطلاعات و جایزه " فناوری اطلاعات برتر" که در قالب "تندیس فاب"، در سه سطح طلایی، نقرهای و برنزی به محصولات برگزیده تعلق خواهد گرفت، شاهد رقابت شرکتهای فعال در حوزه فناوری اطلاعات برای تصاحب اولین جایزه ملی "شرکت تحولآفرین" و کسب عنوان ماندگار و تکرارنشدنی "برگزیده نخستین دوره جایزه تحولآفرین" خواهیم بود.
ستاد خبری پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات در مورد "جایزه تحولآفرین" ، با احمد گنجی، "دبیر اجرایی این همایش گفتوگویی کرده است که در ادامه میخوانید:
سوال: شاید اولین و رایجترین سوال مطرح در مورد جایزه "شرکتهای فناوری اطلاعات تحولآفرین" این است، که آیا خروجی این بخش از همایش، فارغ از شعارها و ادعاها، در نهایت تنها به اهدای تندیس و لوح تقدیر به چند شرکت خلاصه و ختم میشود؟
پاسخ: خیر. یک چنین رویکرد سطحی و نگاه سهلی هرگز معیار تعریف جایزه شرکتهای تحولآفرین نبوده و نیست. " جایزه ملی شرکتهای فناوری اطلاعات تحولآفرین" بخش تازهتاسیس و کاملا نوپایی است که برای نخستینبار در پنجمین دوره همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات به برگزیدگان اعطا خواهد شد. نگاهی کلاننگر با اهداف بزرگِ ملی پشتوانه تعریف این جایزه بوده است. " جایزه تحولآفرین" سعی دارد به عنوان جریانی پویا، پیگیر، جدی و اثرگذار در سطحی کلان و با رویکردی توسعهمحور نقشآفرینی کند؛ یک پل ارتباطی مستقیم و بیواسطه با هدف آشنایی مدیران عالی و سایر دولتمردان با توانمندیهای شرکتهای کوچک و بزرگ فعال در عرصه فناوری کشور که پتانسیلهای توسعه و تحولآفرینی در ابعاد مختلف مورد نظر را دارند.
سوال: نحوه رقابت، ارزیابی و انتخاب برگزیدگان در این بخش به چه شکل تدوین شده است؟
پاسخ: شرکتهای حاضر در بخش جایزه در سه سطح کوچک (کمتر از 50 نفر)، متوسط (بین 50 تا 100 نفر) و بزرگ (بیش از 100 نفر) مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفته و در نهایت شرکت فناوری اطلاعات تحولآفرین انتخاب خواهد شد.
شرکتهای تحولآفرین در پنج بُعد مختلف شامل ابعاد منابع انسانی، نوآوری، نهادینگی فناوری اطلاعات در شرکت، فرآیندی و بازار، مورد قضاوت و ارزیابی کمیته علمی همایش قرار خواهند گرفت.
سوال: حضور شرکتهای مختلف در بخش جایزه "شرکتهای فناوری اطلاعات تحولآفرین" چه نقشی در بهبود، توسعه کسب و کار و حضور پررنگتر آنها در بازار ملی خواهد داشت؟
پاسخ: حضور شرکتهای کوچک، متوسط و بزرگ در بخش رقابتی شرکتهای تحولآفرین فارغ از برگزیده شدن یا نشدن، در جلب نظر و حمایت مدیران عالی و رده میانی کشور از شرکتهایی که پتانسیلهای رشد، نقشآفرینی و ایجاد تحول در حوزه فناوری اطلاعات در کشور دارند، بسیار موثر خواهد بود.
بخش جایزه "شرکتهای فناوری اطلاعات تحولآفرین" برای تمام شرکتهای حاضر ویترینی بزرگ و مجالی مغتنم برای نمایش و عرضه توانمندیها و شایستگیها و جلب نظر و توجه مدیران عالی کشور در ردههای مختلف است.
سوال: با توجه به اینکه تحولآفرینی شرکتها بدون حمایت دولت و مدیران دولتی تقریبا غیرممکن است، میزان نقشآفرینی و اثرگذاری جایزه "شرکتهای فناوری اطلاعات تحولآفرین" در تسهیل و بهبود برقراری ارتباط و تعامل سازنده، پویا و پایدار میان شرکتهای فعال با مدیران عالیرتبه، ارشد و میانی دولت را چگونه ارزیابی میکنید؟
پاسخ: تحقق دولت الکترونیک با معیارهای مناسب و قابلقبول، نیازمند حمایت از شرکتهای دانشبنیان و صاحب ایدههای فناورانه خلاق و دخیل کردن آنها در فرآیند توسعه مورد نظر در سند چشمانداز است. ایجاد ارتباط و تعامل پویا و سازنده میان مدیران دولتی با شرکتهای دارای پتانسیل پیش و بیش از هر چیز نیازمند بستری است که امکان و شرایط دیده شدن و نمایش توانمندیها را به ویژه برای شرکتهای نوپایی که با وجود برخورداری از بنیه علمی قدرتمند و کارآمد، بنیه مالی نحیف و شکنندهای دارند را با کمترین هزینه در ابعاد ملی و در حضور مدیران عالیرتبه دولتی در حوزههای مختلف مهیا کند. یکی از اهداف اصلی بخش تازهتاسیس همایش یعنی جایزه "شرکت تحولآفرین" ایجاد یک چنین بستری است.
"کلام آخر"
جایزه "شرکت تحولآفرین" در آغاز یک مسیر طولانی قرار دارد. این بخش از همایش برای شناساندن درست خود و جذب مخاطبانش، باید بتواند رویکرد متفاوت و وجوه تمایزش در قیاس با نمایشگاهها و رویدادهای شناختهشدهای که هر سال در حوزه فناوری اطلاعات در کشور برگزار میشوند، را به شکلی روشن و شفاف معرفی کند. این بخش از همایش بهترین فرصت برای خودنمایی و عرض اندام شرکتهای خلاق و دارای بنیه علمی قدرتمند برای جهشهای بلند و میانبری برای حضور موثر و نقشآفرینی فعال آنها در سطوح عالی است.
البته سرعت رشد و بلوغ جایزه "شرکت تحولآفرین" و حرکت موثر در راستای اهداف عالی تدوین شده برای آن، نیازمند استقبال و حضور جدی و پررنگ شرکتهای توانمند، صاحب بنیه علمی و ایدههای خلاقانه نوین است.
امیدواریم این بستر و سازکار با حمایت فراگیر همه طیفهای مخاطبش بتواند نقشی موثر در ایجاد تحولی پویا و توسعهای پایدار در جهت تحقق یک دولت الکترونیک کارآمد با حضور و نقشآفرینی همه نخبگان حوزه فناوری اطلاعات ایجاد کند.
لازم به یادآوری است، "پنجمین همایش ملی مدیران فناوری اطلاعات" در تاریخ 5 آذر 1396، از ساعت 8 الی 18 در سالن همایشهای بینالمللی برج میلاد برگزار میشود.
نظرات : 0