GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی یکشنبه 19 آذر
ICTPRESS گزارش میدهد:
خبر: پیشبینی تشنج بیماران صرع با یک تراشه پوشیدنی
یکی از ناخوشایندترین شرایطی که بیماران مبتلا به صرع با آن مواجه میشوند، مسئله ناآگاهی از زمان و شدت حملات خطرناک تشنجی است.
محققان شرکت آی.بی.ام با آگاهی از اهمیت این موضوع و برای یاری رساندن به این بیماران نیازمند، چیپ یا تراشه پوشیدنی جدیدی را طراحی کردند که با قرار گرفتن در سر بیمار فعالیتهای مغزی را رصد کرده و به رایانه منتقل میکند.
این سیستم برای پردازش و تفسیر اطلاعات نیازمند یک نرمافزار رایانهای است که پس از مقایسه الگوی امواج با مقادیر موجود در حافظه، خطر حمله را پیشبینی میکند.
برای ساخت نخستین حسگر پوشیدنی پیشبینی کننده حملات صرع، بیش از ۱۶ سال کار مطالعاتی و تحقیقاتی انجام شده است و در طول این سالها محققان با بررسی فعالیتهای الکتریکی مغز بیماران، شواهد کافی را برای پیشبینی حملات صرع به دست آوردهاند.
..................
خبر: اپلیکیشنی که عکس های نوستالژی قدیمی می گیرد
به تازگی اپلیکیشنی در کره جنوبی و ژاپن محبوب شده که طی سه روز عکس های کاربر را پردازش می کند و به این ترتیب یادآور دوربین های عکسبرداری قدیمی است.
این اپلیکیشن "Gudak Cam" نام دارد و هدف از ارائه آن ایجاد حس نوستالژی استفاده از دوربین های قدیمی کوداک است.
این اپلیکیشن از کاربر خود می خواهد بخش "رول فیلم" را که حاوی ۲۴ شات است، پر کند.
پس از تکمیل این بخش و عکاسی، سه روز طول می کشد تا فرد بتواند عکس ها را در موبایل خود مشاهده کند.
این اپلیکیشن به جای ثبت ۱۲ تصویر و در نهایت نگهداشتن یکی از آنها، کاربر را وادار میکند قبل از عکس گرفتن کمی تفکر کند.
اپلیکیشن "Gudak Cam" قابلیت های زیبایی شناختی نیز دارد.
تعداد کاربران این اپلیکیشن ۱.۳ میلیون نفر اعلام شده است.
..................
خبر: لپ تاپ های همیشه آنلاین ساخته می شوند
مایکروسافت مشغول ساخت فناوری برای دستگاه های مجهز به ویندوز ۱۰ است تا رایانه هایی همیشه آنلاین بسازد.
در همین راستا طرحی به نام "eSIM" برای ویندوز ۱۰ ارائه کرده که به زودی به همه کاربران اجازه می دهد لپ تاپ هایشان را در هر نقطه ای به وسیله اینترنت موبایل به اینترنت متصل کنند و به این ترتیب نیازی به یک هات اسپات وای فای نخواهد بود.
این نوع لپ تاپ ها چندان قدرتمند نیستند اما باتری های بادوام و قابلیت اتصال به اینترنت سیم کارت را دارند و به همین دلیل به طیف جدیدی از لپ تاپ های همیشه آنلاین مشهور شده است.
در طرح جدید مایکروسافت، می توان سیم های فیزیکی را در دستگاه قرار داده و در محل فروش فعال کرد، یا آنکه یک سیم کارت با پروفایل دانلود شده از خدمت ابر در دستگاه تعبیه و از راه دور فعال می شود.
این طرح درحالی اعلام می شود که لپ تاپ های کوالکام نیز به زودی از اینترنت "LTE" پشتیبانی خواهد کرد.
پشتیبانی کامل این طرح نیازمند همکاری با اپراتورهای موبایل است.
..................
خبر: اصلاح الگوی حرکتی با "کفی الکتریکی هوشمند"
به منظور اصلاح گام برداشتن، محققان کشور اقدام به طراحی و ساخت "کفی الکتریکی هوشمند اصلاح الگوی حرکتی" کردند.
هدف از ساخت کفی هوشمند الکتریکی جدید، اصلاح الگوی راه رفتن و ترک عادات ناصحیح در حین راه رفتن با استفاده از ویبریشن آلارمی است.
کفی هوشمند الکتریکی با تشخیص تغییرات در زاویه و میزان فشار وارد شده در حین راه رفتن ناصحیح به این کفی، با اعمال هشدار و آلارم به صورت ویبره فرد را از عادات ناصحیح راه رفتن آگاه میکند.
این روش موجب خواهد شد تا از صدمات و آسیبهای بسیاری که در اثر گام برداشتن ناصحیح ایجاد میشود، جلوگیری به عمل آورد.
این کفی هوشمند علاوه بر آنکه از شکلگیری آناتومی و فرم غیر صحیح در ساختار بدن جلوگیری میکند، مانع از وارد شدن فشار زیاد به بخشی از استخوانهای پا، کوفتگی و نهایتا زخم در بخش مورد آسیب در پا خواهد شد.
جلوگیری از خستگی در اثر قرار دادن ناصحیح پاها به علت روش راه رفتن ناصحیح، وارد شدن آسیب به چشمان به علت ضربات کف پا در حین راه رفتن ناصحیح، جلوگیری از حالت ناهنجاری بدن و آسیبهای جسمانی به ستون فقرات از دیگر اثرات پیشگیریکننده این کفی هوشمند الکتریکی است.
کفی طراحی شده دارای کاربردهای وسیعی است؛ از آن میتوان برای تمام کودکان و دانشآموزان در دوران رشد، افراد دارای ناهنجاری راه رفتن به سمت داخل و خارج، پس از عمل جراحی، بیماران دچار پوکی استخوان، بیماران دیابتی و افراد مسن و سالخوردگان استفاده کرد.
این کفی فوق هوشمند است؛ چراکه در داخل آن حسگرها به گونهای تعبیه شدهاند که اختلاف فشار اولیه در حالت استاندارد را نسبت به حالت راه رفتن ناصحیح تشخیص میدهد.
علاوه بر آن قادر به اندازهگیری و تشخیص تغییر در زاویه قراردهی پا در دو حالت راه رفتن استاندارد و ناصحیح است.
..................
خبر: هزینه ۷ میلیارد دلاری اپل برای تاسیس کشتی فضایی
اپل با اختصاص بودجه کلان ۷.۳ میلیارد دلاری به دنبال ایجاد یک دفتر مرکزی بسیار بزرگ و پیشرفته است که آن را کشتی فضایی نامگذاری کرده است.
این دفتر که معماری منحصر به فرد و چشمگیری دارد به صورت دوار در کالیفرنیا طراحی شده و دارای امکانات بسیار متنوعی است.
ساخت این دفتر توسط شرکت بیلد زوم در حال انجام است؛ قرار است این مرکز ۹۰۰۰ کارمند را در خود جای دهد و فضای سبز گسترده ای نیز داشته باشد.
تعدادی سالن سینما، محوطه ورزشی و استراحتگاه، پوشش شیشه ای تمام قد در بسیاری از دفاتر، سالن دو طبقه یوگا، کافه ای با ظرفیت ۴۰۰۰ نفر و یک فروشگاه بزرگ مواد غذایی از جمله امکانات این مرکز خواهد بود.
در مقام مقایسه باید گفت گران ترین استادیوم سانتاکلارا که لوی نام دارد با هزینه ۱.۳ میلیارد دلاری ساخته شده است؛ صرف این رقم برای ساختمان سازی در میان شرکت های فناوری آمریکا و جهان هم بی سابقه است.
نظرات : 0