۱۴۰۳ جمعه ۰۲ آذر

GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی دوشنبه 9 اردیبهشت

ICTPRESS گزارش میدهد:

 

 

 

 

خبر: بکارگیری فناوری فضایی برای تشخیص سرطان روده! 

در یک تحقیق چند میلیون پوندی که سازمان فضایی انگلیس نیز در آن شرکت می‌کند، از فناوری تلسکوپ‌های فضایی برای تشخیص سرطان روده استفاده می‌شود.

گروهی از محقان کالج لندن تصمیم دارند از فناوری فضایی برای تحلیل سریع‌تر ویدئوهای کلونوسکوپی استفاده کنند.

پروژه «سیستم خدمات درمانی تشخیص زودهنگام سرطان» که پروژه Earth Scan نیز نامیده می‌شود از نوآوری‌هایی در حوزه انتقال اطلاعات استفاده می‌کند که در اصل برای کنترل ماهواره‌ها در فضا ابداع شده است.

این سیستم پولیپ هایی را در روده شناسایی می‌کند که چشم انسان از آنها غافل می‌ماند.

سازمان فضایی انگلیس ۵ میلیون پوند در این پروژه هزینه می‌کند.

از سوی دیگر «کریس اسکیدمور» وزیر علوم انگلیس اعلام کرده است که سیستم خدمات درمانی تصمیم دارد با استفاده از پیشرفت‌های فناوری در صنایع دیگر از مرگ و میر ناشی از سرطان در این کشور را کمتر کند.

..................

 

خبر: آینه آلومینیومی نانویی در کشور تولید شد

یک شرکت ایرانی موفق به تولید آینه های آلومینیومی با فناوری نانو شده که اکنون در بازار موجود است.

این آینه با پوشش آلومینیوم با ضخامت نانومتری با استفاده از فناوری نانو و لایه‌نشانی فلز آلومینیوم روی شیشه تولید می‌شود و در مقایسه با آینه نقره از قیمت پایین‌تری برخوردار است.

این محققان طوری آینه را طراحی کرده‌اند که در مواردی که حساسیت کاربری کمتر است می‌توان از این نوع آینه‌ها استفاده کرد.

آینه با پوشش آلومینیوم نانومتری دارای گواهینامه نانومقیاس نیز است.

..................

 

خبر: سکونتگاه‌های هوشمند فضایی ساخته می شود

موسسه ساخت سکونتگاه‌های فرازمینی دانشگاه «پردو» برای کمک به استقرار نسل جدیدی از مهاجران فضایی، در حال طراحی سکونتگاه‌های فضایی است که ممکن است روزی در ماه یا مریخ ساخته شود.

این تیم امیدوار است تا سکونتگاه‌هایی را با خاصیت ارتجاعی، هوشمند و خودگردان بسازد تا در برابر بسیاری از مخاطرات فضایی مقاوم باشد.

این تیم تحقیقاتی، با تمرکز بر سه ویژگی کلیدی از جمله خودکار، ارتجاعی و هوشمند، سازه‌ای را ساختند که به طور خودکار مشکلات را احساس، بررسی و پیش‌بینی می‌کند.

این بدان معناست که این سکونتگاه‌ها می‌توانند به اندازه کافی در برابر لرزش، تابش شدید و طوفان‌های شن مستحکم و مقاوم و سازگار با این شرایط باشند.

در نهایت، هدف اصلی پروژه 15 میلیون دلاری طرح «مدیریت ماموریت های تکنولوژیک فضایی» ناسا، ایجاد سکونتگاه‌هایی برای حضور مداوم در بخش‌های فرازمینی است.

..................

 

خبر: اپلیکیشنی که جاسوسی دستگاه‌های هوشمند را فاش می‌کند!

پژوهشگران دانشگاه پرینستون، برای آگاه کردن کاربران از فاش شدن اطلاعات شخصی آنها، اپلیکیشنی ابداع کرده‌اند که هر گونه انتقال اطلاعات توسط دستگاه‌های هوشمند خانگی را ردیابی می‌کند.

در این اپلیکیشن که پرینستون آی‌اوتی اینسپکتر(Princeton IoT Inspector) نام دارد، از یک روش هک موسوم به فریبکاری‌ ای.آر.پی(ARP spoofing) استفاده شده است.

این روش، به اپلیکیشن امکان می‌دهد همه فعالیت‌های انجام شده در یک شبکه وای‌فای و اطلاعات ارسال شده را ردیابی کند.

برای مثال، اپلیکیشن می‌تواند به کاربر اطلاع دهد که کدام شبکه‌های تلویزیونی و سازمان‌های تبلیغاتی توانسته‌اند برنامه‌ای که او در تلویزیون هوشمند تماشا کرده ببینند یا اینکه چه مقدار از داده‌های شخصی کاربر توسط اسپیکر هوشمند به بیرون از خانه منتقل شده است.

این اپلیکیشن پس از دانلود و نصب روی رایانه، فعالیت‌های همه دستگاه‌های هوشمندی که به اینترنت متصل هستند، بررسی می‌کند و نشان می‌دهد که هر دستگاه، چه داده‌هایی را جمع‌آوری کرده، با چه افرادی تماس آنلاین داشته و چه میزان داده را در چه مدت انتقال داده است.

..................

 

خبر:  توسعه فناوری جدید برای درآمدزایی در هنگام رانندگی!

شرکت جاگوار لندرور مشغول توسعه فناوری به نام کیف پول هوشمند است که به رانندگان کمک می کند با اشتراک گذاری اطلاعات درباره ترافیک و غیره هنگام رانندگی درآمدزایی کنند.

فناوری «کیف پول هوشمند» به رانندگان کمک می‌کند برای اشتراک گذاری اطلاعات درباره وضعیت ترافیک و چاله‌های خیابان ارز دیجیتال دریافت کنند.

این اعتبار دیجیتالی برای پرداخت عوارض، هزینه پارکینگ یا شارژ وسایل نقلیه الکتریکی استفاده می‌شود.

هم اکنون سیستم مذکور در مرکز مهندسی نرم افزارJLR در ایرلند در حال آزمایش است و البته نیازمند هیچ گونه پرداختی نیست.

مهندسان از هم اکنون این فناوری را در خودروهای آزمایشی F-Pace جگوار و Range Rover Velar نصب کرده‌اند.

رانندگان همچنین می‌توانند «کیف پول‌ هوشمند» خود را با روش‌های مرسوم نیز شارژ کنند.

فناوری مذکور بخشی از استراتژی Destination Zero جگوار لندرور است؛ هدف این استراتژی به صفر رساندن انتشار گازهای گلخانه‌ای، تصادف و ترافیک است.

این شرکت معتقد است خودروها نقش مهمی در جمع‌آوری و اشتراک گذاری اطلاعات با یکدیگر دارند.

نظرات : 0

ثبت نظر

24790