فرود مجدد فضاپیمای "هایابوسا۲" بر سیارک "ریوگو"
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، در ماه آوریل فضاپیما" هایابوسا ۲" موفق به لمس سیارک "ریوگ و۱۶۲۱۷۳" و ایجاد یک دهانه مصنوعی بر روی آن شده بود. اکنون نیز پس از گذشت ۳ ماه این فضاپیما توانسته برای بار دیگر سیارک مذکور را لمس کرده و برای آخرین بار نمونههایی از آن جمع آوری کند.
بنابر گزارش " سازمان فضایی ژاپن" هایابوسا ٢ آخرین مأموریت خود را با موفقیت پشت سر گذاشته است.
هایابوسا ۲ یک مأموریت بازگرداندن نمونهٔ سیارک ریوگو ۱۶۲۱۷۳ توسط آژانس فضایی ژاپن است. این مأموریت ادامهٔ برنامهٔ "هایابوسا " است. این فضاپیما در ۲۷ ژوئن ۲۰۱۸ به ریوگو ۱۶۲۱۷۳ رسید. این فضاپیما سیارک را برای یک سال و نیم بررسی خواهد کرد. در دسامبر ۲۰۱۹ از مدار این سیارک خارج میشود و در دسامبر ۲۰۲۰ با نمونههایی که از سیارک ریوگو جمع آوری کرده است به زمین باز میگردد.
سیارک ریوگو ۱۶۲۱۷۳ یکی از سیارکهای آپولو است. این سیارک از نوع نادر طیفی Cg، یعنی داشتن کیفیت هر دو نوع سیارک نوع C و سیارک نوع G است.
این فضاپیما از ویژگیهایی نظیر موتورهایی با پیشرانه یونی، تکنولوژی هدایت و ناوبری پیشرفته و به روز شده، آنتن و سیستمهای تنظیم حالت برخوردار است. هایابوسا ۲ چندین بار علمی برای سنجش از راه دور، نمونه برداری و همچنین چهار دستگاه سطحنورد کوچک با خود دارد که از آنها برای بررسی سطح سیارک و کسب اطلاعات محیط زیستی و زمین شناسی نمونههای جمع آوری شده و بررسی آنها استفاده میکند.
نظرات : 0