طرح کاهش پسماند در وزارت ارتباطات اجرا می شود
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در جلسه امضای این تفاهمنامه، فرهاد معارفی، معاون توسعه مدیریت، هماهنگی و امور پشتیبانی وزارت ارتباطات و رئیس نظام مدیریت نظام سبز وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه بسیار خوشحالیم که به طرح کاهش و مدیریت پسماند پیوستهایم و امیدواریم سایر دستگاهها نیز به این طرح بپیوندند، گفت: وضعیت محیطزیست در جهان و بهطور مشخص در کشور ما به مرحلهای رسیده که نیازمند نجات محیطزیست هستیم تا حفاظت؛ بلایی سر محیطزیست آوردهایم که باید همگی همفکری کنیم تا راهی برای نجات آن پیدا کنیم.
وی با اظهار امیدواری از اینکه با امضای این تفاهمنامه و همکاری که از امروز شکل میگیرد گامی حتی کوچک در حفاظت از محیطزیست برداریم، گفت: وزارت ارتباطات نزدیک به ۲۰ هکتار مساحت دارد که بخش وسیعی از آن به فضای سبز اختصاص پیداکرده است. حدود ۳ هزار و ۲۰۰ نفر در این مجموعه زندگی میکنند که همگی آنها به حامیان خوبی برای محیطزیست تبدیلشدهاند.
معاون وزیر ارتباطات با تأکید بر اینکه برای از بین بردن آلودگی باید منشأ آلودگی از بین برود و برای کاهش تولید زباله باید به سمت کاهش تولید آن با مدیریت مصرف حرکت کنیم، ادامه داد: وزارت ارتباطات برای مدیریت پسماند و تفکیک زباله، امکان کمپوست زبالههای تر را فراهم کردهایم که امیدواریم با مشارکت شهرداری، محلی برای کمپوست زبالههای تر خارج از مجموعه وزارت ارتباطات تخصیص پیدا کند.
در این مراسم شاهین جعفرپور دبیر کارگروه نظام مدیریت سبز وزارت ارتباطات، گزارشی از اقدامات و برنامههای این کارگروه در راستای حفظ محیطزیست، کاهش و مدیریت پسماند ارائه کرد و گفت: دبیرخانه نظام مدیریت سبز وزارت ارتباطات، سند راهبردی را تهیهکرده که شامل دوازده اقدام مشخص میشود. مهمترین و مشخصترین اقدام این سند راهبردی امضای تفاهمنامه با دستگاههای مربوطه در راستای مدیریت پسماند است.
وی افزود: در همین راستا در نقطه آغازین سند راهبردی نظام مدیریت سبز وزارت ارتباطات، آموزش موردتوجه و تأکید قرارگرفته که بر همین اساس تاکنون دورههای آموزشی متعددی برای کارکنان وزارتخانه برگزارشده است. نتیجه این آموزشها را امروز میتوان با مشارکت همگانی کارکنان وزارت ارتباطات در کاهش پسماند و کاهش مصرف انرژی و منابع از جمله کاهش مصرف برق، آب و کاغذ مشاهده کرد.
به گزارش مهر، طرح «کاپ» قرار است از طریق آموزش در راستای تغییر الگوی مدیریت پسماند، جمعآوری مخازن زباله از سطح شهر و انتقال به داخل ساختمانها و ایجاد مخازن ذخیرهسازی و تفکیک چندگانه، بهبود جمعآوری پسماندهای تفکیکپذیر با کمک استارتآپها، تحول در انتقال پسماند پس از جمعآوری با ایجاد ۶ ایستگاه جامع MRF برای تفکیک پسماند مدیریت پسماند حجیم و در نهایت بهینهسازی مدیریت پسماند در مقصد (آرادکوه) با بهبود فرایند کمپوست، افزایش ظرفیت زبالهسوزی، تکمیل فرایند استحصال گاز متان و ایجاد شهرک بازیافت محقق شود.
نظرات : 0