چین داروی درمان کرونا را آزمایش کرد
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، محققان دانشگاه پکن به تازگی دارویی را آزمایش کردهاند که در درمان و جلوگیری از ابتلا به کووید ۱۹ مفید است.
محققان این کشور، برای تولید داروی مذکور از آنتی بادی تولید شده در بدن افراد بهبود یافته کمک گرفتهاند.
به گفته کارشناسان، داروی توسعه داده شده میتواند دوره ابتلا به این عفونت را کاهش دهد و در جلوگیری از ورود ویروس کرونا به سلولها بسیار مؤثر عمل کند.
در حال حاضر هیچ درمان موثر اثبات شده ای برای این بیماری وجود ندارد، اما محققان در حال بررسی روشهای متفاوتی هستند تا بتوان از آن برای جلوگیری از شیوع بیشتر این ویروس و بهبود حال مبتلایان استفاده کرد.
ژانگ، محقق این پژوهش از دانشگاه Tsinghua در پکن گفت: «داروی مذکور که با موفقیت بر روی موشها آزمایش شده از آنتی بادیهای خنثی کنندهای ساخته شده که همکاران من از خون ۶۰ بیمار بهبود یافته کووید۱۹ ایزوله کردند».
در اوایل ماه ژانویه ، تیم ژانگ و گروهی دیگر در یکی از بیمارستانها شروع به تجزیه و تحلیل آنتی بادیهای خون گرفته شده از بیماران مبتلا به COVID-19، با جداسازی ۲۰۶ آنتی بادی مونوکلونال کردند.
ژانگ میگوید: اهمیت آنتی بادیها چند دهه است که در دنیای پزشکی ثابت شده است؛ آنها میتوانند برای درمان سرطان، بیماریهای خود ایمنی و بیماریهای عفونی استفاده شوند.
نظرات : 0