۱۴۰۳ سه شنبه ۰۶ آذر

برگزاری نمایشگاه ایتکس با هدف جذب نیروی‌ توانمند حوزه ICT

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، عبدالحمید روزی‌طلب، در نشست خبری نمایشگاه آنلاین ایران ایتکس که روز یکشنبه ۱۴ دی‌ماه ۹۹ برگزار شد، اظهار داشت: این نخستین نمایشگاه مجازی در حوزه کسب و کارهای مبتنی بر فناوری اطلاعات است که با شبیه سازی سه بعدی فضاهای مختلف، امکان ارائه محصولات و خدمات بر بستر فضای مجازی را برای شرکت ها و سازمان ها فراهم می کند.

 

وی افزود: نمایشگاه ایران ایتکس با همکاری دانشگاه صنعتی شریف، معاونت فناوری ریاست جمهوری، سازمان فناوری اطلاعات و مرکز تحقیقات مخابرات برگزار می‌شود و در حوزه شناسایی افراد و استارتاپ های توانمند حوزه ICT و برقراری ارتباط آن ها با مجموعه های مرتبط فعال شده است.

وی گفت: شرکت ها همواره برای جذب نیرو و سرمایه انسانی با مشکل دستمزدهای بالای متخصصان روبرو بودند که این نمایشگاه کمک خواهد کرد با جذب افراد مستعد و آموزش های فشرده، دستمزدها کمتر شده و خروجی و بازده کارافزایش خواهد یافت.

روزی طلب در ادامه به مزایای نمایشگاه مجازی نسبت به نمایشگاه های حضوری اشاره کرد و گفت: در شکل مجازی محدودیت زمان و مکان نداریم و به صورت ۲۴ ساعته امکان بازدید برای علاقمندان وجود خواهد داشت.

وی امکان برگزاری کارگاه های اختصاصی داخل غرفه ها، صرفه جویی در رفت و آمد بازدید کنندگان ،کاهش هزینه های چاپ و تبلیغات و به تبع آن کمک به محیط زیست، کاهش هزینه های غرفه سازی، پذیرایی و هدایای تبلیغاتی را از جمله مزایای این نمایشگاه مجازی دانست.

مسئول برگزاری نمایشگاه ایران ایتکس در ادامه گفت: امسال امکان آنالیز دقیق و کامل بازدید کنندگان وجود دارد و شرکت ها می توانند به راحتی از میان بازدیدکنندگان نیروی انسانی مورد نیاز خود را جذب کنند و در مقابل امکان مذاکره مستقیم بازدیدکنندگان با مدیران شرکت ها نیز فراهم شده است.

 

بخش‌های اصلی نمایشگاه و نحوه عملکرد شرکت‌ها

روزی طلب خاطرنشان کرد: این نمایشگاه شامل ۴ بخش اصلی است که در بخش اول که سالن اصلی نمایشگاه است، امکان بازدید از غرفه‌های سازمان‌ها، شرکت‌ها و مجموعه‌های مختلف به‌صورت مجازی وجود دارد. بازدید از این سالن برای عموم آزاد است.

وی گفت: اما بخش دوم سالن استارت‌آپ‌ها و محل برگزاری رویداد استارت‌آپ تلنت است. در این سالن که به صورت یک ساختمان در شهر نمایشگاهی ایران ایتکس قرار دارد، در مرحله اول استارت‌آپ‌ها به ارائه محصولات و خدمات خود پرداخته و امکان برگزاری جلسات خصوصی با افراد مختلف را خواهند داشت. همچنین رویداد استارتاپ تلنت startup talent در این سالن برگزار خواهد شد.

روزی طلب ادامه داد: در این رویداد هر کدام از استارت‌آپ‌ها پس از ثبت نام در سامانه و ارائه اولیه از محصولات خود، مورد بررسی مقدماتی قرار خواهند گرفت و پس از تایید ثبت نام و براساس برنامه زمانبدی، در روز برگزاری رویداد ۱۰ دقیقه به ارائه عمومی محصولات و خدمات خود می‌پردازند. سپس کمیته داوری رویداد که شامل سرمایه‌گذاران و افراد برجسته در این حوزه هستند به استارت‌آپ‌ها نمره داده و برترین‌ها انخاب می‌شوند. استارت‌آپ‌های برتر علاوه بر دریافت جوایز نقدی امکان جذب سرمایه گذار را خواهند داشت.

مسئول برگزاری نمایشگاه ایتکس افزود: سالن کارگاه‌ها بخش کارگاه‌های آموزشی و نشست‌های تخصصی نمایشگاه ایران ایتکس است که در آن شرکت‌های حاضر در نمایشگاه می‌توانند با هماهنگی تیم برگزارکننده کارگاه‌های آموزشی عمومی برگزار کنند.

وی در ادامه گفت: همچنین قرار است هشتمین رویداد ITWeekend که هفت دوره آن از سال‌ ۱۳۹۵ تاکنون برگزار شده، با توجه به شیوع کرونا، به صورت آنلاین و در کنار نمایشگاه ایران ایتکس برگزار شود.

مدیر گروه ICT (فناوری اطلاعات) دانشگاه شریف گفت: ITWeekend رویدادی است که در آن افراد سرشناس در حوزه فناوری اطلاعات تجربیات خود را در قالب سخنرانی‌های کوتاه با مخاطبان به اشتراک می‌گذارند.

وی افزود: در حاشیه این نمایشگاه، کارگاه های آموزشی مختلف، جشنواره فناوری اطلاعات و مسابقات استعدادیابی استارتاپ ها، بازی های سه بعدی به صورت مجازی برگزار می شود و در هر روز نمایشگاه دو سخنرانی تخصصی ، دو استارتاپ و یک کارگاه آموزشی برای بازدید کنندگان خواهیم داشت.

روزی طلب زمان افتتاحیه این نمایشگاه را تاریخ ۲۵ بهمن سال جاری دانست و افزود: علاقمندان به این حوزه تا تاریخ ۵ اسفندماه به صورت ۲۴ ساعته امکان بازدید از نمایشگاه را خواهند داشت.

نظرات : 0

ثبت نظر

21381