گسترش لبه دانش به حوزه فناوری های بانکی
ICTPRESS - شرکت ملی انفورماتیک و واحد علوم و تحقیقات دانشگاه آزاد اسلامی در راستای توسعه همکاریهای علمی، آموزشی، پژوهشی، فناوري و بهرهمندی مستمر از خرد جمعی و تجربیات و توانمندیها، تفاهمنامه همکاری امضاء کردند.
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از روابط عمومی شرکت ملی انفورماتیک، تفاهمنامه همکاری، توسط دکتر “جمشید صباغزاده ” قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات و دکتر “علیرضا ماهیار” مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک، با هدف استفاده از تواناییهای علمی و توسعه همکاریها برای اجرای پروژههای مشترک علمی و پژوهشی در زمینه کاربرد فناوری اطلاعات و نوآوری در صنعت بانکداری به امضاء رسید.
دکتر علیرضا ماهیار مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک در مراسم امضای این تفاهم نامه با تبریک ایام ماه رجب و در آستانه ولادت امیرالمؤمنین (ع)، گفت: با توجه به موقعیت استراتژیک شرکت ملی انفورماتیک ضروری است تا از ظرفیتهای بالقوه دانشگاهها و زیرساختهای نوآورانه بهرهمند شویم.
وی با بیان اینکه، یکی از خلاء های گروه ملی انفورماتیک دوری از دانشگاه های کشور است، ادامه داد: برای رفع این مشکل سعی شده، ارتباط خوبی با بدنه دانشگاهها در حوزههای مختلف اعم از پژوهشی، تحقیقاتی، آموزشی، برگزاری رویدادها و راهاندازی سرای نوآوری صورت گیرد.
مدیرعامل شرکت ملی انفورماتیک با اشاره به ضرورت فعال شدن حوزه هوش مصنوعی در بانکداری هوشمند، ادامه داد: با توجه به اعلام آمادگی واحد علوم و تحقیقات قرار است اقداماتی در این زمینه انجام شود ضمن اینکه راه اندازی آکادمی نوآوری و هوش مصنوعی در دستور کار شرکت ملی انفورماتیک قرار دارد.
وی با اشاره به اهمیت بهره گیری نیروی انسانی متخصص و مجرب در شرکت های زیر مجموعه، تصریح کرد: روزانه بیش از 300 میلیون تراکنش در شبکه بانکی انجام می شود که شرکت های زیر مجموعه شرکت ملی انفورماتیک متولی آن هستند و این امر ضرورت توسعه و پایداری شبکه را روز افزون می کند.
دکتر ماهیار با بیان اینکه از جذب نیروهای مستعد، نخبه و جوان کشور استقبال میکنیم، افزود: شبکه پرداخت کشور موضوعی استراتژیک و از اولویتهای نظام است.
همچنین دکتر عباس معمارنژاد رییس هیات مدیره شرکت ملی انفورماتیک نیز در این مراسم، گفت: هر چند میزان تراکنش های الکترونیکی قبل از بروز بیماری کرونا 82 درصد بود اما این رقم به ٩٨ درصد افزایش یافته و بخش کمی از تراکنش ها در شعب انجام می شود و با توجه به حجم تراکنش ها، پایداری سیستم از اهمیت زیادی برخودار است.
وی با بیان اینکه، بانک مرکزی وظیفه تدوین نقشه راه بکارگیری هوش مصنوعی در نظام بانکی را به شرکت ملی انفورماتیک سپرده است، تصریح کرد: این امر وظیفه خطیری را به دوش این شرکت نهاده و امیدواریم با همکاری دانشگاه بتوانیم اقدامات موثری را در این زمینه انجام دهیم.
در ادامه این مراسم، دکتر جمشید صباغزاده قائم مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در واحد علوم و تحقیقات، ضمن معرفی اجمالی ظرفیتهای علمی، تحقیقاتی و آموزشی این واحد دانشگاهی، گفت: واحد علوم و تحقیقات از همکاریهای پژوهشی در راستای کمک به نظام بانکی کشور استقبال میکند.
وی با بیان اینکه، این واحد دارای 50 هزار دانشجو در شاخه های مختلف بوده ودر بسیاری از موارد پیشتاز و صاحب عنوان جهانی است، ادامه داد: این واحد دانشگاهی در راهاندازی و فعالیت در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی کشور، پیشتاز است و در حال حاضر تعدادی از اعضای هیات علمی و دانشجویان این واحد به صورت متمرکز در حوزههای هوش مصنوعی و فناوریهای کوانتومی فعالیت میکنند و در این حوزهها، کارهای خوبی در واحد علوم و تحقیقات صورت گرفته است.
یادآور می شود، استخراج زمینههای همکاری مشترک، بهرهمند شدن طرفین از امکانات و ظرفیتهای یکدیگر، اجرای پروژههای تحقیقاتی- کاربردی همراه با انتقال دانش فنی و هدایت و حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی در راستای نیازهای تحقیقاتی شرکت در قالب اعطای گرنتهای تحقیقاتی و همکاری برای استفاده از خدمات آزمایشگاهی با بهرهگیری از امکانات طرفین در پروژههای مشترک، از مفاد مورد توجه در این سند همکاری است.
اجرای دورههای آموزشی و کارگاهی از جمله کار و آموزش پایدار (کوآپ)، برگزاری مشترک همایشها، نشستهای تخصصی، سمینارها و کارگاههای علمی، آموزشی، ملی و بینالمللی، همکاری متقابل برای شناسایی ایدههای نوآورانه و حمایت تخصصی شرکت از دانشگاه، تبدیل ایدههای کسب و کار به محصولات کاربردی مرتبط با نظام بانکی، از دیگر موضوعات مورد توجه در این تفاهمنامه است.
نظرات : 0