ارسال سفینه حامل موجود زنده به فضا
به گزارش ICTPRESS ؛ دکتر علیرضا رهایی، یکی از عوامل تحقق شعار سال جاری را توسعه فناوری های مورد نیاز صنعت دانست و افزود: در این راستا در قالب پروژه های کلان همکاری های مشترکی در دانشگاه ها شکل گرفته است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به پروژه های تحقیقاتی این دانشگاه در سال جاری اظهار داشت: در سال جاری 12 پروژه در دستور کار داریم که در 7 پروژه، دانشگاه امیرکبیر به عنوان دانشگاه محوری است و در تعدادی از پروژه ها به عنوان دانشگاه همکار، مشارکت دارد.
وی ایجاد زمینه های همکاری میان موسسات و دانشگاه های کشور و مراکز سفارش دهنده را از اهداف این پروژه های تحقیقاتی ذکر کرد و یادآور شد: از این رو تاکنون با ایجاد هیات های تحقیقاتی مشترک دهها پروژه تعریف شده که برخی از آنها به اتمام رسیده و برخی دیگر از آن ها روند توسعه و انجام آنها در حال طی شدن است.
رهایی به همکاریهای این دانشگاه با وزارت دفاع اشاره کرد و ادامه داد: در این زمینه چندین طرح در حوزه دفاعی و سایبری به این دانشگاه واگذار شده است که از آن جمله می توان به طراحی و ساخت هواپیمای 150 نفره اشاره کرد.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با بیان اینکه این طرح از سوی پژوهشکده علوم و فناوری فضایی این دانشگاه اجرایی می شود، اضافه کرد: این طرح با همکاری دانشگاه های علم و صنعت و صنعتی اصفهان دنبال می شود.
اجرای پروژه ارسال موجود زنده به فضا
وی سفینه حامل موجودات زنده به فضا را از دیگر پروژه های این دانشگاه عنوان کرد و افزود: پروژه سفینه حامل موجود زنده و ارسال آن به فضا یکی دیگر از پروژه های کلان و مهم دانشگاه است که در دستور کار قرار دارد.
طرح سیستم هوشمند حمل و نقل
رهایی یادآور شد: پروژه سیستم های هوشمند در زمینه حمل و نقل درون شهری و برون شهری سومین طرح تحقیقاتی است که توسط پژوهشکده سیستم های هوشمند حمل و نقل دانشگاه اجرایی شد.
مطالعات سایبری در دانشگاه امیرکبیر
رهایی از اجرای پروژه های کلان در حوزه سایبری در این دانشگاه خبر داد و گفت: در زمینه دفاع سایبری و زمینه های مرتبط با آن نیز پروژه هایی در پژوهشکده ICT در حال اجرا است.
نظرات : 0