نیمی از فعالیتهای نانوفناوری جهان اسلام متعلق به ایران است
به گزارش ICTPRESS به نقل از فارس؛ سیدمهدی رضایت اظهار داشت: مدتهای مدیدی است که ایران در حوزه فناوری نانو گوی سبقت را از کشورهای همسایه خود ربوده است.
وی ادامه داد: با نگاهی به رتبه و جایگاه ایران در حوزه نانو و مقایسه آن با کشورهای همجوار، شاهد پرواز کشورمان فراتر از حتی ترکیه هستیم.
مدیر توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین از ثبت 60 پتنت بینالمللی در حوزه فناوری نانو خبر داد و گفت: خوشبختانه ایران در این حوزه از کشورهای همسایه پیشی گرفته است.
پتنت یک حق اختصاصی است که به یک اختراع که عبارت است از یک محصول یا فرایند که راه جدیدی را برای انجام کاری فراهم میکند یا یک راه حل فنی جدید را برای مشکلی ارائه میدهد، داده میشود.
یک پتنت، محافظت برای اختراع مالک پتنت را فراهم میکند و حفاظت برای مدت زمان محدودی بوده که عموماً 20 سال است.
تشریح دستاوردهای جشنواره فناوری نانو
مدیر توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری همچنین با اشاره به جشنواره فناوری نانو که چندی پیش برگزار شد، از انتخاب برترینهای این حوزه در کشور خبر داد.
رضایت تصریح کرد: در این جشنواره بزرگ هر چه کشور در زمینه نانوفناوری داشت، در معرض قضاوت گذاشته شد.
وی اضافه کرد: در این جشنواره، بیش از 100 شرکت که در حوزه تجاری نانوفناوری مشغول به کار هستند یا محصولاتی از آنها در این حوزه استفاده شده بود، شرکت داشتند.
مدیر توسعه نیروی انسانی ستاد فناوری نانوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری افزود: شرکتها، دانشگاهها، پژوهشگاهها، نشریات و انجمنهای فعال در حوزه فناوری نانو در این عرصه حضور یافتند.
رضایت ادامه داد: در آن جشنواره علمی، از هفت محصول نانوفناوری با حضور رئیس جمهوری اسلامی رونمایی شد و بیشک این دانش یکی از فناوریهای برتری است که ایران در آن حرفی برای گفتن دارد.
نظرات : 0