۱۴۰۳ یکشنبه ۲۰ آبان

GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی دوشنبه 1 مرداد

ICTPRESS گزارش میدهد:

 

 

 

 

خبر: پنل روشنایی ضدعفونی کننده توسط محققان ایرانی ساخته شد 

یک شرکت دانش بنیان ایرانی موفق به طراحی و ساخت پنل روشنایی ضدعفونی کننده محیط در محدوده نور مرئی ایمن برای انسان شده که این دستگاه آماده ورود به بازار داخل است.

این پنل نورانی علاوه بر ایمن بودن برای بدن انسان، محیط اطراف را ضدعفونی می کند و برای کاهش قابل ملاحظه باکتری ها مانند "ای کولای" عامل ایجاد بیماری های گوارشی و "ام آر اس ای" عامل عفونت زایی بیمارستانی موثر است.

ضدعفونی کننده های محیط که در حال حاضر استفاده می شوند، برای بدن انسان ضرر دارند و علاوه بر این که در حضور انسان نباید استفاده شوند، در محدوده نور مرئی هم قرار ندارند.

این دستگاه ها معمولا در اتاق های عمل، CCU و ICU و همچنین مراکز پر رفت و آمد مانند ایستگاه های مترو، سالن های غذاخوری و ورزشی بیشترین کاربرد را دارد.

لامپ روشنایی ایرانی ضدعفونی کننده بین 30 تا 50 درصد در زمینه کنترل عفونت بیمارستانی موثر است.

برخی از قطعات و تجهیزات اولیه این دستگاه از خارج تهیه می شود زیرا فناوری ساخت آنها هنوز در کشور وجود ندارد؛ همچنین قیمت دستگاه ایرانی بسیار پایین تر از مشابه خارجی است.

مشابه خارجی فقط در آمریکا وجود دارد و حتی به خارج از این کشور هم صادر نشده و محققان ایرانی با بومی سازی تکنولوژی توانستند این دستگاه را طراحی و تولید کنند.

.................

 

خبر: اینترنت ماهواره‌ای فیس‌بوک در راه است 

فیس‌بوک تصمیم گرفته که با استفاده از امواج ماهواره‌ای برای کاربران اینترنت مهیا کند.

در چند ماه گذشته شایعات و گزارش‌های بسیاری مبنی بر تلاش‌های مخفیانه شرکت فیس بوک مبنی بر راه‌اندازی اینترنت با بهره گیری از امواج رادیویی میلی متری برای استفاده آسان کاربران از خدمات آنلاین و اینترنتی در سراسر جهان منتشر شده بود که حالا پس از تایید صحت آن، این موضوع به طور رسمی معلوم و مشخص شد.

به گفته یکی از کارمندان فعال در فیس بوک تکنولوژی اینترنت ماهواره‌ای یکی از مهم‌ترین مبانی زیرساخت‌های اینترنت پهن باند در آینده به شمار خواهد آمد تا در مناطق روستایی و دورافتاده یا جاهایی که سرعت اینترنت به دلایل متعددی پایین است یا کلا دسترسی به اینترنت وجود ندارد، نیز کاربران بتوانند به اینترنت متصل شوند و اخبار موردنظر خود را منتشر و یا دریافت کنند.

فیس‌بوک اعلام کرده که قصد دارد این ماهواره را در اوایل سال آینده ۲۰۱۹ میلادی به فضا پرتاب خواهد کرد.

..................

 

خبر: فیلمبرداری از عمق 100 متری آب با زیردریایی بی‌سرنشین! 

شرکت چینی "Chasing Innovation" یک زیردریایی بدون سرنشین ابداع کرده است که می‌تواند از عمق 100 متری دریا فیلمبرداری کند.

پهپاد "گلادیوس" می‌تواند بیش از چهار ساعت در عمق 100 متری شناور باشد.

این پهباد به یک دوربین مافوق دقیق با حافظه داخلی 64 گیگابایت و نور افکن‌های 2400 لومن مجهز است که امکان اکتشافات جذاب زیردریایی را فراهم می‌کند.

گلادیوس، به دو فناوری بلوتوث و وای فای مجهز است و 64 گیگابایت حافظه داخلی برای ذخیره سازی اطلاعات دارد.

وزن این پهپاد، پنج کیلوگرم است که موجب می‌شود فرورفتن در زیر آب ساده‌تر باشد.

قیمت این زیردریایی 2199 دلار تعیین شده است.

..................

 

خبر: چین درصدد ورود به تولید نمایشگرهای اولد است

شرکت "BOE Technology" چین که یکی از بزرگترین شرکت‌های تولیدکننده نمایشگرهای LCD بزرگ در جهان به شمار می‌رود، قصد ورود به عرصه تولید و تامین پنل‌های اولد را دارد.

درصورتی که این شرکت چینی نیز پا به این حوزه بگذارد، می‌توان گفت بزرگترین سازندگان پنل‌های اولد در جهان سه کشور کره جنوبی، ژاپن و چین خواهند بود و محصولات و قطعات مورد نیاز شرکت های تکنولوژی همچون اپل را تولید و تامین می‌کنند.

نمایشگرهای اولد از لحاظ کیفیت و وضوح تصویر و همچنین رنگ‌های به کار برده شده از انواع نمایشگرهای دیگر همچون ال سی دی، ال ای دی و غیره برتری قابل ملاحظه‌ای دارند.

بسیاری از تحلیلگران براین باورند که افزایش تولید و عرضه پنل‌های اولد و رقابت گسترده در میان تامین‌کنندگان آسیایی برای محصولات اپل درنهایت منجر به افزایش موجودی و کاهش قیمت نهایی آن خواهد شد و این امر برای شرکت آمریکایی اپل اتفاق و خبر بسیار خوشایندی به نظر می‌رسد چراکه در تولید گوشی‌های پرچمدار خود نظیر آیفون ۱۰ می‌تواند بجای پرداخت بسیار بالا و هزینه‌های گزاف تولید پنل اولد، از نمونه‌هایی با قیمت تمام شده پایین‌تر استفاده کند.

..................

 

خبر: تبدیل ارزان قیمت حرارت خورشید به برق با باتری جدید

محققان یک شرکت سوئدی موفق به ابداع باتری شده اند که می تواند حرارت خورشید را به برق تبدیل و آن را برخلاف نور خورشید ذخیره کند.

این موفقیت در فناوری خورشیدی می تواند به تولید انرژی ارزان تر از سوخت های فسیلی منجر شود.

محققان شرکت یاد شده می گویند که سیستم جدید و به ثبت رسیده آنها 95 درصد ارزان تر از سیستم های موجود، انرژی خورشیدی تولید می کند.

باتری خورشیدی جدید همچنین می تواند انرژی گرمایی را برای 100 سال و بدون هیچ گونه اتلاف ذخیره کند.

اساس این فناوری، یک صفحه متمرکز کننده انرژی حرارتی خورشیدی است که پشت آن یک باتری از جنس آلیاژ فلز و هیدروژن وجود دارد.

به طورکلی دو روش برای بهره برداری از انرژی خورشیدی وجود دارد که یکی با استفاده از نور و دیگری با استفاده از حرارت خورشید است.

محققان برای ذخیره حرارت خورشید از مواد هیدرید که ترکیباتی از هیدروژن با فلز هستند، استفاده می کنند.

قطر این صفحه 14 متر است و با آیینه های شیشه ای پوشیده می شود که اشعه های خورشید را روی آن متمرکز می سازند تا دمای 750 درجه سانتی گراد ایجاد شود.

سپس این گرما از طریق یک لوله از نقطه کانونی به یک باتری حرارتی بزرگ در پشت صفحه منتقل می شود.

باتری نیز به یک موتور Stirling متصل می شود که گرما را به انرژی جنبشی تبدیل می کند و با اتصال به یک ژنراتور، برق تولید می کند.

نظرات : 0

ثبت نظر

51425