۱۴۰۳ یکشنبه ۰۴ آذر

آزمایش بالینی واکسن استنشاقی کرونا

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، محققان انگلیسی تصمیم دارند آزمایشی کوچک برای مقایسه عملکرد دو واکسن بالقوه ویروس کرونا انجام دهند که به جای تزریق، افراد آن را استنشاق می‌کنند.
 دانشمندان انگلیسی یک مطالعه کوچک را در مقایسه با نحوه کارکرد دو واکسن آزمایشی کرونا در هنگام استنشاق توسط افراد به جای تزریق آن به ماهیچه آغاز می‌کنند.
محققان امپریال کالج لندن و دانشگاه آکسفورد در بیانیه روز دوشنبه گفتند: در این آزمایش 30 داوطلب مورد آزمایش قرار می‌گیرند؛ در این آزمایش بالینی قطرات واکسن به شکل آئروسل یا مه و به وسیله دستگاه نبولایزر و ماسک یا ابزارهایی مشابه به بدن داوطلبان منتقل می‌شود.
از همین شیوه برای انتقال داروهای آسم به بدن نیز استفاده می‌شود؛ نکته مهم در این روش آن است که دستگاه تنفسی افراد به طور مستقیم هدف گرفته می‌شود.
به گفته کارشناسان، مطالعات بزرگتری درباره واکسن امپریال کالج و آکسفورد در حال انجام است، اما هدف این مطالعه این است که آیا واکسن‌ها در صورت استنشاق می‌توانند موثرتر باشند یا خیر.
کارشناسان می‌گویند: «ما شواهدی داریم که ارائه واکسن آنفلوانزا از طریق اسپری بینی می‌تواند از افراد در برابر این بیماری محافظت کرده و همچنین به کاهش انتقال بیماری کمک کند».
این مطالعه در حال حاضر شرکت کنندگان ۱۸ تا ۵۵ ساله را استخدام می کند و امیدوار است که واکسیناسیون افراد در هفته‌های آینده در لندن آغاز شود.
مطالعات قبلی نشان داده است که واکسن‌های استنشاقی به دوزهای کمتری از تزریق نیاز دارند که ممکن است نگرانی ناشی از کمبود واکسن را کاهش دهند.

 

 

نظرات : 0

ثبت نظر

30098