GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی دوشنبه ۱۱ اسفند
ICTPRESS گزارش میدهد:
خبر: پرچمدار جدید اوپو با قابلیت نمایش میلیاردها رنگ!
جدیدترین گوشی هوشمند شرکت اوپو به نام فایند ایکس ۳ پرو، یازدهم مارس روانه بازار میشود.
این گوشی سازگار با شبکههای مخابراتی نسل پنجم بسیار دقیق و روان توصیف شده است.
اوپو مدعی شده این گوشی نخستین تولید این شرکت است که قابلیت تفکیک و نمایش میلیاردها رنگ متنوع را دارد.
در این گوشی از پردازنده اسنپ دراگون ۸۸۸ شرکت کوالکوم استفاده شده که از وضوح، دقت بصری و نرخ تازه سازی صفحه مناسب برخوردار است.
از دیگر ویژگیهای این گوشی میتوان به نمایشگر ۶.۷ اینچی با دقت ۱۴۴۰ در ۳۲۱۶ پیکسل، دوربینهای ۵۰، ۱۳، ۳ و ۳ مگاپیکسلی با دقت ۲۱۶۰ پیکسل و امکان زوم اپتیکال ۵ برابر، ۱۲ گیگابایت رم و باتری ۴۵۰۰ میلی آمپری اشاره کرد.
دقت دوربین سلفی این گوشی هم ۳۲ مگاپیکسل است؛ فناوری شارژ بی سیم سریع ۳۰ واتی و فناوری شارژ سریع سیمی ۶۵ واتی از جمله دیگر ویژگیهای این گوشی است.
..................
خبر: وقتی هوش مصنوعی مردگان را زنده میکند!
شرکت تجاری مای هریتیج، فناوری هوش مصنوعی جدیدی را با عنوان «نوستالژی عمیق» ابداع کرده که با دریافت عکسهای قدیمی میتواند آنها را به فایلهای ویدئویی تبدیل کرده و مردگان را زنده کند.
سیستم یادشده عکسهای اقوام و خویشان درگذشته را دریافت میکند و آنها را به فایلهای متحرک مبدل میکند؛ افراد در این فایلها در حال لبخند زدن، پلک زدن و حرکت دادن سر و صورت خود به اطراف هستند.
فناوری هوش مصنوعی و یکی از انواع آن موسوم به جعل عمیق یا دیپ فیک به سرعت در حال گسترش بوده و هر روز کاربردهای جدید پیدا میکند. از این فناوری میتوان برای تهیه انواع عکس و ویدئوی جعلی از افراد مختلف استفاده کرد و گفتار و اظهارات غیرواقعی را به اشخاص نسبت داد؛ اما فناوری یادشده این بار کارکردی خاطرهانگیز پیدا کرده است.
سایت مای هریتیج به فاصله کوتاهی بعد از دریافت عکس، آن را بررسی و بهینه سازی میکند و سپس حرکات مختلف را به عکس اضافه میکند و در نهایت فایلی را با فرمت mp۴ تحویل میدهد؛ برای استفاده از این خدمات باید از حساب کاربری گوگل یا فیسبوک خود استفاده کنید.
کیفیت تصویر متحرکسازی نهایی شده وابستگی زیادی به عکس اولیه ارائه شده توسط کاربر دارد و بهتر است عکسی آپلود شود که در آن صورت فرد به طور کامل مشخص باشد و وی در حال نگاه مستقیم به روبرو باشد. به فاصله ۴۸ ساعت از راه اندازی وب سایت مای هریتیج برای ارائه این خدمات بیش از یک میلیوند عکس در آن آپلود شد.
..................
خبر: بهروزرسانی ماهوارههای موقعیتیاب در فضا برای نخستینبار
شرکت لاکهید مارتین سازنده ماهوارههای موقعیتیابی جی.پی.اس برای نخستینبار بهروزرسانی این ماهوارهها را در فضا و بدون نیاز به تعویض کامل آنها ممکن کرد.
معمولاً ماهوارهها به گونهای که قابل بهروزرسانی باشند، طراحی و ساخته نمیشوند و بدین منظور باید یک ماهواره را به طور کامل از مدار خارج کرده و ماهوارهای جدید را جایگزین آنها کرد. اما شرکت لاکهید مارتین برای نخستینبار بهروزرسانی سخت افزاری ماهوارههای موقعیتیابی مکانی جی.پی.اس خود را در فضا ممکن کرده است.
به گفته اریک براون مدیر ارشد واحد استراتژی مأموریتهای فضایی نظامی لاکهید مارتین، بهروزرسانی ماهوارههای جی پی اس این شرکت از همین هفته آغاز میشود و خدمات لجستیک ویژه ای به همین منظور در نظر گرفته شده است.
برای ممکن کردن این روند بخشی از ماهوارههای جی پی اس موسوم به LM۲۱۰۰ بازطراحی خواهد شد. این بازطراحی به طور اساسی در نسل جدید ماهوارههای جی پی اس موسوم به جی پی اس ۳ اف انجام میشود. در حال حاضر سه ماهواره از این نوع در فضا در حال گردش به دور زمین است و قرار است در آینده بر تعداد آنها افزوده شود.
با ارتقای فناوری بهروزرسانی ماهوارههای جی پی اس، نصب پردازندهها و حسگرهای تازه ای روی آنها ممکن خواهد شد. این کار عمر مفید ماهوارهها و کارآیی آنها را افزایش داده و به کاهش قابل توجه هزینههای مادی صرف شده برای تولید و اداره ماهوارهها میانجامد.
..................
خبر: طراحی پهپاد موتور سوار!
ثبت اختراع جدید شرکت هوندا یک سیستم پهپادی مبتنی بر موتورسیکلت است که این پهپاد به گونهای طراحی شده است که میتواند به تنهایی مسیر خود را برای بازگشت به موتور سیکلت پیدا کند.
تصاویر این اختراع نشان دهنده یک پهپاد است که بر پشت موتورسیکلت سوار میشود و قابلیت آزاد شدن و پرواز از پشت موتورسیکلت و سپس در صورت نیاز به شارژ مجدد، توانایی بازگشت خودکار به آن را دارد.
این درخواست ثبت اختراع نشان میدهد که این پهپاد میتواند به تنهایی پرواز کند و بدون اینکه موتورسوار برای کنترل پهپاد ملزم به پیاده شدن از موتورسیکلت یا حتی حواس پرتی از رانندگی شود، به موتورسیکلت برگردد. این ویژگی بسیار جالبی است که میتوان از آن برای عکسبرداری و فیلمسازی استفاده کرد.
یکی دیگر از کاربردهای بالقوهای که میتوانیم برای این اختراع تصور کنیم این است که پهپاد جلوتر از موتورسیکلت حرکت کند و به راننده بگوید که کدام مسیرها ترافیک بیشتری دارند و از کدام مسیر برود بهتر است. بنابراین موتورسوار میتواند مسیرهای با ترافیک کم را انتخاب کند.
..................
خبر: افزایش کارایی تراشهها با هوشمصنوعی آپولو!
یک محقق ایرانی، هوش مصنوعی جدیدی با عنوان آپولو را برای تراشههای رایانهای ابداع کرده که با استفاده از آن میتوان سخت افزارهای مذکور را بهینه سازی کرد.
استفاده از هوش مصنوعی در تراشهها باعث میشود تا آنها بتوانند نرم افزارهای مختلف را با سرعت بیشتری اجرا کنند.
به گفته امیر یزدانبخش محقق همکار گوگل که مقالهای در این زمینه تألیف کرده، افزودن هوش مصنوعی به تراشهها روند تصمیمگیری آنها را بهتر میکند بنابراین هر رایانه با سرعت بیشتری وظایف محول شده را انجام میدهد.
هوش مصنوعی آپولو تا بدان حد پیشرفته است که میتواند در مورد برخی فرایندهای مربوط به طراحی رایانهای خود تصمیمگیری کند. از همین رو اجرای نرمافزارهای گرافیکی با تراشههای مجهز به آپولو تسهیل میشود.
استفاده از آپولو در تراشهها، سرعت اجرای نرم افزارهای طراحی و گرافیکی را تا ۲۴.۶ درصد افزایش میدهد و کیفیت خروجی نهایی نیز از این طریق بهتر میشود. همچنین این هوش مصنوعی میتواند معماری تراشهها را به طور مستقل بررسی کند و روندهای کاری آنها را بهبود دهد تا قابلیتهای عملیاتی رایانهها افزایش یابد.
وی و همکارانش برای بررسی قابلیتهای این هوش مصنوعی در حال طراحی تراشه جدیدی در کلاس تراشههایی مانند پردازنده گرافیکی A100 "Ampere" شرکت ان ویدیا هستند.
نظرات : 0