۱۴۰۳ یکشنبه ۰۱ مهر

«هفت سین، هفت مسیر فناورانه» ارمغان مرکز فابا در سال آینده

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، محمدمراد بیات در این نشست که عصر شانزدهم اسفند ۱۴۰۰ و در آستانه سال نو، در سالن اجتماعات مرکز فابا برگزار شد، گفت: اگر بخواهم بطور خلاصه رئوس برنامه‌های سال آینده را بگویم، عنوان برنامه سال 1401 مرکز فابا عبارت است از:  (هفت سین ) (هفت مسیر فناورانه).

به گفته مدیر عامل مرکز فابا، هفت مسیری که هریک می‌تواند دنیایی از موضوعات مختلف را در برگیرد و همگرایی مطلوبی را در اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری کشور را ایجاد کند و از دل آن هم‌افزایی ملی شکل بگیرد. مسیر اول، در مسیر تحول دیجیتال و آگاهی بخشی است که مجموعه رسانه های مرکز فابا و کتاب‌هایی که در این زمینه منتشر می‌شود، این مسیر را هموار می‌کند.

 

 

 

وی افزود: مسیر دوم، در مسیر پارادیام‌های عصر و فناوری‌های نوظهور تحت عنوان دوره های آموزشی و نشست‌های تخصصی است. که از آن جمله می‌توان به دوره آموزشی DBA در حوزه تحول دیجیتال، هوش مصنوعی، بلاکچین، رمزارزها و مدیریت ریسک همچنین آموزش‌های تخصصی بانکداری نوین ویژه مدیران‌عامل، اعضای هیات‌مدیره و هیات‌عامل بانک‌‌ها؛ آموزش‌های بانکداری نوین برای رده‌های مختلف مدیریتی و کارشناسی اکوسیستم صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری اشاره کرد. نشست‌های تخصصی پیرامون دغدغه های موجود و همچنین تریبونی برای بیان دیدگاه های مختلف، تا همه حرف‌ها شنیده شود و بهترین آن ها انتخاب شوند.

بیات اظهار داشت: مسیر سوم ، مسیر ارتباط بین المللی کسب وکارهای فناورانه با برگزاری نمایشگاه تراکنش استانبول، در مهرماه سال 1401 است. این رویداد در دو سال اخیر به دلیل شیوع ویروس کرونا به تاخیر افتاد و ان شاالله در سال آینده مهرماه برگزار‌ می شود و از اقصی نقاط جهان و از جمله بانک‌ها و شرکت های ایرانی در آن حضور خواهند یافت.

مدیرعامل مرکز فابا تصریح کرد: مسیر چهار، مسیر توسعه بازار کسب وکارهای فناورانه ایران با برگزاری هشتمین نمایشگاه تراکنش ایران در آذرماه 1401 است. رویدادی که بدون وقفه هر ساله برگزار شده و سال آینده نیز با 10 بخش از گسترش بیشتری برخوردارخواهد بود. بخش نمایشگاهی، بخش کارگاه های معرفی محصول، بخش جشنواره نوآوری و استارتاپی، بخش جشنواره چهره های ماندگار، مدیران موثر و فناوران ممتاز، بخش نشست‌ها و سخنرانی‌ها، بخش نشست های قبل از برگزاری، پخش زنده، تبلیغات محیطی و بخش ستادی خبری از جمله برنامه‌ها‌ی این رویدادبزرگ فناوری‌های مالی ایران است.

 

بیات در ادامه گفت: مسیر پنجم، مسیر نوآوری، تجاری‌سازی و سرمایه‌گذاری با برگزاری هفته فین‌تک‌ کیش به عنوان فستیوال نوآوران و سرمایه‌گذاران خاورمیانه است. این رویداد هم در دو سال اخیر به دلیل ویروس کرونا به تعویق افتاد و به امید خدا در زمستان 1401 اولین دوره آن با قوت و قدرت برگزار می شود و اگر شرایط بین‌المللی نیز همراهی کند از فین‌تک‌ها و سرمایه‌گذاران منطقه خاورمیانه و اقصی نقاط جهان در آن حضور خواهند یافت.

وی تصریح کرد: مسیر ششم، مسیر شبکه‌سازی بین المللی مدیران و متخصصان تحت عنوان اتاق فناوری و تجاری‌سازی منطقه‌ای است که با تشکیل این اتاق‌ها در کشورهای منطقه خاورمیانه، غرب آسیا، آسیای میانه و اوراسیا با هدف شبکه سازی و تجاری سازی پیوند میان کسب و کارها و مدیران ایجاد خواهیم کرد.

 

 

بیات در پایان گفت: مسیر هفتم، مسیر ثروت آفرینی ملی با راه‌اندازی مرکز هم‌افزایی کسب و کارهای مالی(F.B.C) در این اقدام کنسرسیومی متشکل از صنایع مالی، بانکی، پرداخت و فناوری تشکیل و مکانی مجلل و مجهز برای همه اعضای کنسرسیوم و اکوسیستم آماده و محلی برای همه نوع ثروت آفرینی ملی می‌شود. به بیان دیگر بجای حجره‌هایی که همه بانک ها و شرکت ها دارند یک مال بزرگ از اکوسیستم تدارک دیده شده است و ان شاالله در نیمه اول سال 1401 به منصه ظهور می رسد.

نظرات : 0

ثبت نظر

73518