۱۴۰۵ چهارشنبه ۰۳ تیر

جهاددانشگاهی با برگزاری رویدادهای مجازی با کسب وکارها همراهی می کند

ICTPRESS - سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی در نظر دارد تا با برگزاری مجموعه‌ای از رویدادهای مجازی با هدف کمک به کسب‌وکارها و کاهش فشارهای روانی فعالان این حوزه، به مانند گذشته همراه شرکت‌های دانش‌بنیان، استارت‌آپ‌ها، کارآفرینان و کسب‌وکارهای خرد و خانگی باشد.

 

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از روابط عمومی سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی (ستفا)، پس از گذشت یک هفته از آغاز جنگ که بیش از گذشته زندگی عادی مردم سرزمین‌مان را تحت تأثیر قرار داده است، بخش‌های مختلفی از جامعه با فشارها و آسیب‌های قابل توجهی روبه‌رو شده‌اند.

در این میان، کسب‌وکارها اعم از بزرگ و کوچک، خرد و خانگی، نوپا و باسابقه و همچنین حوزه‌های اشتغال‌آفرینی، از پیامدهای این شرایط مصون نمانده و بسیاری از آن‌ها با چالش‌ها و ناپایداری‌های جدی مواجه شده‌اند؛ به‌گونه‌ای که برخی حتی در معرض آسیب‌های جدی و توقف فعالیت قرار دارند.

از همین رو و با توجه به تأثیر عمیق شرایط کنونی بر فضای کسب‌وکارها و اشتغال‌آفرینی، سازمان تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌بنیان جهاددانشگاهی(ستفا) در نظر دارد تا مجموعه‌ای از رویدادهای مجازی را با هدف کمک به کسب‌وکارها، حمایت از کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغال و کاهش فشارهای روانی فعالان این حوزه را به صورت ملی، طراحی و اجرا کند.

بر همین اساس، این رویدادها می‌توانند در قالب‌های متنوعی از جمله کارگاه‌های آموزشی کوتاه مجازی، نشست‌های تخصصی و پنل‌های گفت‌وگو، جلسات مشاوره فردی و گروهی آنلاین و همچنین رویدادها و مسابقات مجازی برگزار شوند.

در همین راستا نیز ستفا در نظر دارد در این مسیر از ظرفیت گسترده شبکه نخبگانی، متخصصان باتجربه خود برای طراحی و اجرای این برنامه‌ها بهره بگیرد.

محورهای این رویدادها نیز متناسب با شرایط کنونی کشور تعریف شده و موضوعاتی همچون تجربه‌های کارآفرینان در مدیریت کسب‌وکار در شرایط جنگی، راهکارهای توسعه اشتغال در بحران، مدیریت بحران در کسب‌وکار با رویکردهای مالی و حقوقی، راهکارهای حفظ سرمایه انسانی در بحران، چالش‌های کسب‌وکارهای خرد و خانگی، اصول حقوقی و قراردادی حمایت از کسب‌وکارها، استراتژی‌های عملیاتی در شرایط بحران، مدیریت موضوع تعدیل نیرو و پیامدهای آن، پدافند غیرعامل و کاهش آسیب‌های ناشی از بحران، مدیریت و اجرای دورکاری در شرکت‌های استارت‌آپی و برخی کسب و کارها و همچنین راهکارهای نوآورانه برای حفظ و توسعه اشتغال را در بر می‌گیرد.

در همین چارچوب نیز از همکاران در تمامی شعب ستفا، حوزه اشتغال و کارآفرینی در واحدها، سازمان‌ها، پژوهشگاه‌ها و پژوهشکده‌های جهاددانشگاهی، پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و نوآوری و واحدهای اشتغال‌آفرینی مستقر در سراسر کشور درخواست شده است متناسب با شبکه تخصصی خود و شناختی که از فضای کسب‌وکار، کارآفرینی و اشتغال دارند، برای طراحی و اجرای رویدادهای مرتبط با این محورها اقدام کنند.

بدیهی است برگزاری مجازی این رویدادها، نشست‌ها و دوره‌های مجازی، این امکان را فراهم می‌کند که علاقه‌مندان از سراسر کشور بتوانند در آن‌ها شرکت کنند و از تجربیات و راهکارهای ارائه‌ شده بهره‌مند شوند.

اجرای این برنامه‌ها نیز از طریق سامانه جلسات مجازی سازمان تجاری‌سازی بر بستر جلسات آنلاین جهاددانشگاهی و نیز سامانه "رویتاب" معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی امکان‌پذیر خواهد بود و تیم‌های پشتیبانی برای تسهیل برگزاری رویدادها همراهی لازم را انجام خواهند داد.

لازم به ذکر است که ستفا از تمامی برنامه‌ها و رویدادهایی که با هدف حمایت از کسب‌وکارها، کارآفرینان و فعالان حوزه اشتغال در این شرایط دشوار طراحی و اجرا شوند، حمایت خواهد کرد.

نظرات : 0

ثبت نظر

40699