هويت مجازي،ازمهمترين چالشها در دنياي مجازي
آن را به عنوان عاملي تسريع كننده در راه رسيدن به توسعه روستايي قلمداد ميكنند با توجه به اهميت وجود اين فناوري در كشور همچنين در نظر گرفتن مزيتها، مشكلات و استراتژيهاي موجود در روستاهاي كشوربايد با نگاهي سيستمي و برنامهريزي منسجم و آينده نگر راه را براي دستيابي هر چه سريعتر روستاها به توسعه پايدار هموار كنيم.
به گزارش ICTPRESS ، رشد فضاي سايبر و برنامههاي كاربري وابسته به آن در سالهاي اخير به حدي بوده است كه آن را يك افتخار تلقي ميكنند و گاهي آن را مهمترين رويداد قرن بيست ويكم ميدانند. در اين ميان پديده جهان مجازي و زندگي در دنياي مجازي كه در ابتدا تنها يك بازي تصور ميشد از اين امر مستثني نبوده و هر روز داغتر و با استقبال كاربران بيشتري مواجه ميشود، در پي اين امر مسائل و چالشهاي جديد اخلاقي و قانوني بوجود آمده است كه از جمله ميتوان به حريم خصوصي، هويت مجازي،مالكيت هاي فردي، گمنامي، ناشناختگي و ... اشاره كرد و هويت مجازي به عنوان يكي از مهمترين چالشها در دنياي مجازي محسوب ميشود.
چشماندازهاي تغيير يافته امروزه، فهمي جديد و ژرف از جامعه به عنوان شبكهاي از جريانهاي اطلاعاتي ايجاد ميكند كه ساختار كسب و كار، سازمانهاي اجتماعي و مناطق جغرافيايي را تغيير ميدهد. براساس نظر انجمن حقوق انساني سازمان ملل، محرمانگي و داشتن حريم شخصي يك حق انساني است. حريم خصوصي يكي از پيش نيازهاي دموكراسي است.
حريم خصوصي حقي است كه در آن يك نفر مشخص ميكند كه آيا افراد ديگر ميتوانند به اطلاعات شخصي او دسترسي داشته باشند. حريم شخصي اطلاعات كه در قانون تعريف شده به موسسههاي دولتي تنها زماني اجازه جمع آوري، پردازش، و استفاده از دادههاي شخصي افراد را ميدهد كه براي عمليات معتبر خود به آنها احتياج داشته باشند.
نظرات : 0