نياز ADSL براي برنامه پنج ساله پنجم توسعه
با ورود شركت مخابرات به بخش اينترنت پرسرعت اين عقبماندگي جبران شود و مي توان گفت كه كشورمان حداقل 10 ميليون پورت پرسرعت اينترنت براي برنامه پنج ساله پنجم توسعه كشور نياز دارد.
به گزارش خبرنگار ICTPRESS بخش خصوصي و دولتي بايد عزم خود را جزم كنند تا بتوانيم به اهداف و برنامههاي خود دست يابيم، زيرساختها و شاخصهاي منطقهاي و جهاني براي برنامه پنج ساله پنجم در نظر گرفته شده است كه براي رسيدن به رتبه اول منطقه در زمينه فناوري اطلاعات بايد همه بخشهاي دولتي و خصوصي تلاش كنند .
بر اساس اعلام شركت مخابرات استان تهران، 175 هزار و 368 مشترك ADSL تا پايان سال 88 در استان تهران وجود داشت.
همچنين وزير ارتباطات گفت: هزينههاي پهناي باند اينترنت را به ميزان 20 درصد براي جاهايي كه مستقيما از شركت ارتباطات زيرساخت پهناي باند دريافت ميكنند، كاهش داديم و تقريبا همه اپراتورها پهناي باندشان را از زيرساخت ميگيرند.
وي افزود: ارائه اين تخفيف براي شركتهاي ندا به اين مشروط است كه مستنداتي به ما ارائه دهند كه اين تخفيف را براي كاربرانشان ارائه ميكنند، يعني هر شركت ندا كه اين تخفيف را براي كاربران نهايياش اعمال و اجرايي كند، ميتواند اين تخفيف را از ما بگيرد.
او درباره افزايش سرعت اينترنت، با بيان اينكه اين موضوع به چند عامل بستگي دارد اظهار كرد: ما در حال توسعه ظرفيت بينالمللي اينترنت هستيم و ظرف ماه گذشته اين ظرفيت به دو برابر رسيده و ظرفيت داخلي هم به تدريج در استانها يكي بعد از ديگري توسعه پيدا ميكند؛ ميتوان گفت ما امروز در بعضي از استانها مشكل ظرفيت و به تبع آن مشكل سرعت نيز نداريم و اميدواريم همانطور كه در برنامه پنجم توسعه پيشبيني ميكرديم تا سه سال آينده اين ظرفيتها را در همهي استانها به صورت كامل و براي همه خدمات دولت الكترونيكي در اختيار همه كاربران و متقاضيان قرار دهيم.
وزير ارتباطات همچنين درباره حذف محدوديت سرعت 128 k اينترنت و اينكه آيا برنامهاي براي حذف اين محدوديت وجود دارد گفت: ما اين محدوديت را همين الان هم در بسياري از جاها مثل مراكز تحقيقاتي، دانشگاهها، مراكز تجاري، بانكها و جاهايي شبيه به اين نداريم. آن چيزي كه نهادهاي فرهنگي مقرر كردند اين سرعت در حال حاضر پاسخگوست.
نظرات : 0