زبالههای فضایی جان فضانوردان را بشدت تهدید میکند
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، تخمین زده میشود حدود 20 هزار قطعه در فضا معلق هستند.
اخیرا ویدئویی منتشر شده که این زبالههای فضایی در آن نشان داده شده است. این ویدئوی یک دقیقهای را استورات گری تهیه کرده و تمام زبالهها را از سال 1957 که برای اولین بار اسپاتنیک در فضا معلق شد تا سال 2015 نشان داده است.
آنطور که در فیلم نشان داده شده تعداد این زبالهها دائما در حال افزایش است. شاید تا مدتی تعداد آنها بیش از چندهزار تکه نبود اما در طی سالیان اخیر با اوج گرفتن آزمایشهای موشکی و همچنین برخورد ماهوارهها با هم شاهد هستیم که هزاران قطعه دیگر نیز به این زبالههای فضایی اضافه شده است.
اگر فیلم جاذبه (Gravity) را دیده باشید حتما میدانید که این قطعات تا چه اندازه خطرناک هستند و معمولا با سرعت 17 هزار مایل در ساعت یعنی بیش از 27 هزار کیومتر در ساعت به دور زمین معلق هستند که احتمال برخورد آنها با زمین نیز وجود دارد.
با درنظر گرفتن این موارد متوجه میشویم اگر در محاسبه موشکهایی که به فضا پرتاب میشود و فضانوردانی که به ماموریتهای فضایی میروند، اشتباهی رخ دهد ممکن است اتفاقات ناگواری برای جان آنها و سلامت موشکها و سفینهها رخ دهد.
بعضی از این ذرات و قطعات بسیار بزرگ هستند. اگر برای رفع این مشکل چارهای اندیشیده نشود، باید در آینده منتظر شنیدن خبرهای هولناکی باشیم.
نظرات : 0