۱۴۰۳ شنبه ۲۱ مهر

دانشمندان MIT فقط با چاپ سه‌بعدی یک ربات ساختند

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS؛ این دستاورد بزرگ روی هیدورلیکهای قابل چاپ متمرکز شده؛‌ روشی که لوله‌های پرشده از مایعات را داخل فرآیندهای تولید میسازد. به گفته مدیر CSAIL؛ دانیلا راس: این تکنیک گام رو به جلو برای ساخت سریع ماشینهای کاری است. تنها کاری که شما باید انجام دهید گذاشتن یک باتری و موتور داخل آن است؛‌ بعد از آن روباتی دارید که از همان لحظه تولید توسط پرینتر شروع به راه رفتن میکند.

در این روش از یک پرینتر سه‌بعدی جوهرافشان استفاده شده که ذرات بسیار کوچک که کمتر از نصف عرض موی انسان است را پخش میکند. برای قسمتهای مربوط به ساختار روبات؛‌ فوتوپلیمر روی کف قرار میگیرد و سپس با تاباندن اشعه ماوراء بنفش سفت میشود؛ در حالیکه ذرات مایع به حال خود رها شده‌اند.

بعد از سعی و خطای بسیار و بکارگیری مجموعه‌ای از جامدات و مایعات مختلف سرانجام آنها موفق شدند به ترکیب موفقی دست پیدا کنند که در یک فاز کاری روبات را تولید میکند. «رابرت مک‌کاردی» گفته که چاپ به کمک جوهر بهترین راه برای چاپ چندین ماده است و فناوری نوین به شما این امکان را میدهد که کنترل خوبی روی جای قرار گرفتن مواد داشته باشید.

برای تست این روبات؛ تیم MIT یک هگزاپاد ساخت که با کمک 12 لوله هیدرولیک که داخل بدنش تعبیه شده حرکت میکند. بعد از آن فقط کافی بود یک موتور داخل آن قرار دهند. کل فرآیند ساخت از ابتدا تا انتها فقط 22 ساعت طول کشید.

هنوز این پروژه در ابتدای راه است اما این امیدواری وجود دارد که از این روش بتوان در شرایط اضطراری استفاده کرد.

 

 

 

نظرات : 0

ثبت نظر

82936