۱۴۰۳ شنبه ۲۱ مهر

تبدیل کف دست به نمایشگر لمسی با استفاده از امواج مافوق صوت

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، محققان دانشگاه ساسكس انگلستان در تلاش هستند تا با ادغام قابلیت های حسگرهای لمسی بدون استفاده از لرزش یا فشار و به طور كلی تماس تجهیزات با پوست، از كف دست به عنوان یك رابط تعاملی با سیستم های كامپیوتری استفاده كنند.
روش مورد استفاده آن ها كه با عنوان SkinHaptics شناخته میشود، از یك مجموعه فرستنده مافوق صوت تشكیل شده است كه در پشت دست قرار میگیرد و امواجی را به كف دست ارسال میكند كه توسط اعصاب آن حس میشوند.
این امواج پس از عبور از بافت دست با استفاده از یك فرآیند پردازش سیگنال موسوم به پردازش معكوس زمانی متمركز شده و نقطه خاصی از پوست كف دست را هدف میگیرند. بدین ترتیب كاربر سیگنال های ارسال شده توسط سیستم كامپیوتری را در قالب بازخوردهای لمسی در كف دست خود دریافت میكند.
ایده استفاده از پوست انسان به عنوان نمایشگر كامپیوتر، سابقه ای چندین ساله دارد و اكنون بازخورد لمسی به عنوان یك ویژگی جدایی ناپذیر در رایانش مدرن، مورد قبول همگان واقع شده است.
با پیشرفت روزافزون فناوری و عرضه وسیع تجهیزات پوشیدنی، نیاز به یك نمایشگر كوچك و در دسترس كه امكان ارتباط با تمام تجهیزات كامپیوتری مورداستفاده شخص را فراهم كند، بیش از پیش احساس میشود و توسعه دهندگان به دنبال راهكارهای عملی برای استفاده از بازخورد لمسی در سیستم های آینده هستند.
پیش از این در سال 2010 سیستم نمایشگر Skinput با استفاده از حسگرهای صوتی توانسته است ضربات انگشت به كف دست را به دستورات ورودی سیستم تبدیل كند. همچنین سیستم Cicret با استفاده از حسگر توانسته است حركت انگشتان را دنبال و به دستورالعمل های سیستم تبدیل كند.

نظرات : 0

ثبت نظر

72121