نشست مشترک مدیران نصر تهران و سازمان فاوای شهرداری برگزار شد
به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از روابط عمومی سازمان نصر استان تهران، این نشست که در سازمان فاوای شهرداری برگزار شد، حسین اسلامی، رئیس هیاتمدیره نصر تهران به نقش تاثیرگذار فناوری در سه سال اخیر اشاره کرد و گفت: در سالهای اخیر، حوزه فاوا در ایران و همچنین در جهان پیشبرنده سایر صنایع بوده و جایگاه خودش را تعیین کرده است. بنابراین بیش از هر دورهای نیاز است تا افراد منتخب در جایگاههای مختلف مدیریتی، اشخاص مسلط بر حوزه فناوری باشند.
اسلامی در بخش دیگری از سخنانش ضمن اعلام آمادگی برای همکاریهای بیشتر با سازمان فاوای شهرداری، به موضوع هوشمندسازی ساختمانهای شهری اشاره کرد و افزود: «سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران توانمندیهای خوبی در حوزه مشاوران دارد و با کمک گرفتن از مشاورانی که هم با حوزه فاوا و هم ساختمانهای هوشمند آشنا هستند، میتوانیم با همکاری یکدیگر این موضوعات را پیش ببریم. تحول در شهرداری نیازمند ایجاد ظرفیتهای جدید است و در سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران میتوانیم پاسخگو بخشی از این ظرفیت باشیم.
همچنین آزاد معروفی عضو هیاتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با اشاره به اقدامات نصر تهران در حوزه مراکز داده، رتبهبندی و ممیزی مراکز داده گفت: ممیزی مراکز داده شروع شده است و اکنون چند مرکز داده بزرگ ممیزی شدهاند. تا دو یکی، دو هفته آینده نیز اولین گواهینامه رتبهبندی اهدا خواهد شد.
وی ادامه داد: برای احراز شرایط ممیزانی که در این حوزه کار میکنند، آموزشگاههای فعال، مدرسان و همچنین نهادهای گواهیکننده اسنادی را آماده کرده و معیارهای ارزیابی آنها را در پنج حوزه تعیین کردهایم.
معروفی همچنین درباره فعالیتهایی که سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران در رابطه با ضابطه ۷۵۰ با سازمان برنامه و بودجه آغاز کرده است نیز توضیحاتی داد.
تاکید بر رگولاتوری شهر هوشمند
در بخش دیگری از این نشست، رضا قربانی، دیگر عضو هیاتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران به تغییرات ایجاد شده در مدیریت شهری اشاره کرد و گفت: مدیریت شهری، مدیریتی کاملاً تخصصی است و باید به دور از جانبداریهای سیاسی انجام شود. البته بهنظر میرسد با تمرکز روی موضوع شهر هوشمند، جریان جدیدی در مدیریت شهری آغاز شده است. فناوری و نوآوری صرفاً یک شعار نیست، دیگر دوره اینکه تمرکز در شهر صرفاً ایجاد تونل، پل و زیرگذر باشد، گذشته است و جایگاه فناوری و نوآوری بیش از پیش احساس میشود.
قربانی به موضوع رسانه و آموزش هم اشاره کرد و افزود: در این دو حوزه شاهد ضعفهایی هستیم. تمرکز رسانهها عموماً بر مدیریت شهری و موضوعات اجتماعی است و حوزه فناوری و نوآوری کمتر در آنها دیده میشود. ضمن اینکه کسانی که در حوزه فناوری و نوآوری فعالیت میکنند، ارتباط پیوستهای با مدیریت شهری ندارند.
وی ادامه داد: آموزش موضوعی جدی است. اگر به مدارک تحصیلی شهرداران تهران نگاهی بیندازیم، متوجه میشویم که اغلب آنها از فضای فناوری دور هستند. باید به این موضوع توجه داشته باشیم که علاوه بر شهروندان، مدیران شهری نیز باید به صورت پیوسته آموزش ببینند.
عضو هیاتمدیره سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران با اشاره به موضوع رگولاتوری شهر هوشمند گفت: به عقیده من تاکنون مردم و مدیران شهری با مفاهیم مربوط به شهر هوشمند آشنا شدهاند. برای همین نیاز است گامی به جلو برداریم و موضوع رگولاتوری شهر هوشمند را جدیتر بگیریم.
وی تاکید کرد: مفهوم رگولاتوری شهر هوشمند، با چیزی که امروز در شهرداری در جریان است فاصله دارد. اگر شهرداری بخواهد در زمینه ساختوساز رگولاتوری کند، این موضوع کاملاً ملموس است، اما رگولاتوری فناوری برایش قابل قبول نیست، چنانچه پیشتر هم در مباحثی که در این زمینه وجود داشت، مطرح میکردند که موضوع پرداخت چه ارتباطی به شهرداری دارد؟!
وی سامانه «تهران من» را یکی از مصادیق تهران هوشمند دانست و افزود: امیدوارم در ادامه مدیریتهای شهری، فضا فناوریهای مالی را دور از شهر نبینیم. هم در سازمان نظام صنفی رایانهای و هم در شهرداری باید به سمتی حرکت کنیم که میان فناوریهای مالی و موضوعات شهری آشتی اتفاق بیفتد و فناوریهای مالی را جدا از سایر حوزههای فناوری در نظر نگیریم.
در ادامه، علیرضا کشاورز جمشیدیان، دبیر نصر تهران نیز با اشاره به ساختمانهای هوشمند گفت: گرچه موضوع ساختمانهای هوشمند در وزارت مسکن و شهرسازی انجام میشود، اما امیدوارم با همکاری شهرداری بتوانیم این مساله را پیش برده و روند اجرای آن را تسهیل کنیم.
نظرات : 0