چهار سيستم فروش براي شارژ سيم کارتهاي اعتباري
سيستم شارژ الکترونيکي يا اصطلاحا اينترانت (نصب شده در برخي دفاتر بخش خصوصي سطح کشور)، فروش مستقيم شارژ از طريق اينترنت (براي مشترکاني که داراي کارت اعتباري بانکهاي عضو شتاب بوده و به اينترنت دسترسي دارند) و فروش شارژ از طريق پايانه هاي فروش POS (در حال حاضر نصب شده در مراکز دولتي و برخي دفاتر خصوصي سطح تهران).
به گزارش خبرنگار ICTPRESS، مشترکان لازم است به خاطر بسپارند که شناسههاي شارژ خود را پس از وارد کردن معدوم کنند تا از سوءاستفادههاي احتمالي جلوگيري شود.
گفتني است؛ قيمت فروش شارژ سيم کارتهاي اعتباري در هر کدام از شکلهاي فروش يکسان است و مشترکان بدانند که چنانچه هنوز شارژ قبلي اعتبار داشته باشد با خريد کارت شارژ جديد مبلغ اعتبار شارژ قبلي به اعتبار شارژ يا اعتبار مکالمه افزوده ميشود؛ داشتن شماره سريال شارژي که از طريق سيستمهاي الکترونيکي فروخته مي شود، در صورتي که از آن استفاده نشده باشد به معني داشتن يک کارت شارژ است. بنابراين بايد در حفظ و نگهداري شماره سريال آن دقت کنند.
در صورتي که مشتركان شارژ سيمکارت اعتباري را از دفاتر بخش خصوصي تهيه ميکنند حتما خريد را از گيشه انجام داده و شخصا شارژ را از مسوول فروش دفتر دريافت کنند و توصيه ميشود در همان زمان شناسه شارژ را در گوشي خود وارد کنند.
لازم به ذكر است؛ صورتحسابهاي مشترکان تا 6 ماه نگهداري ميشود، فرم درخواست سرويس تا يکسال نگهداري ميشود، تصوير مدارک مربوط به احراز هويت و کنترل مالکيت تا 4 ماه نگهداري ميشود.
انجام هر مكالمه حتي درصورت مفقود شدن گوشي به عهده خود مشترك است، اين موضوعي است كه از سوي اپراتور اعلام شده و بارها تاكيد شده است كه مشتركان توجه كنند در مسافرتهاي خارج از كشور مواظب گم شدن يا به سرقت رفتن گوشي خود باشند و درصورت گم شدن يا سرقت سريعا به قطع آن اقدام كنند چرا كه هزينههاي كمتر از 60 ثانيه در مكالمات بينالملل (رومينگ) يك دقيقه محاسبه ميشود.
نظرات : 0