توسعه خدمات الكترونيكي شهروند مجازي
مهارتهاي كاربردي صنعت فناوري اطلاعات و ارتباطات كشور ازروز شنبه (يكم خردادماه) آغاز به كار كرده و امروز پس از سه روز به كار خود پايان مي دهد.
به گزارش خبرنگار ICTPRESS دكتر جعفر حبيبي،رييس انجمن كامپيوتر ايران در اين كنگره گفت: براي نخستين بار تمام NGOها دور هم جمع شده و در اين كنگره شركت كردند و ميخواهند كار اجرايي در اين زمينه انجام دهند و درواقع ميتوان گفت حوزه دانش و اجرا حلقه مفقوده خود را پيدا كرد.
دبير كنگره ICT با رويكرد بهزيست شهروندان افزود: ما احساس كرديم اگر در تهران پروژه بهزيست را اجرا كنيم در ساير جاها نيز اين كار امكانپذير خواهد شد.
وي با بيان اين كه از حوزه دانش بايد بهصورت اجرايي استفاده شود گفت: بايد تجارب و دانش پژوهشگران را جمع كرده و از آنها استفاده كنيم و اميدواريم با دور هم جمع شدن NGOها بتوانيم يك اتحاديه ايجاد كنيم.
همچنين مهندس نصرالله جهانگرد، دبير علمي كنگره نيز گفت: توسعه خدمات الكترونيكي شهروند مجازي، توانمندسازي شهروندان در جامعه اطلاعاتي، اقتصاد شبكهاي و بهزيست شهروندان، اخلاق فناوري اطلاعات و ارتباطات، حقوق ICT، نرمافزارهاي سامانه اطلاعاتي و توسعه شبكه و نقطه دسترسي الكترونيكي شهروندان از محورهاي مورد بحث در اين كنگره محسوب ميشوند كه موضوعات بسيار مهم و قابل اهميتي است.
به گفته نصرالله جهانگرد ما بسيار دير وارد اين عرصه شديم اما از اين موهبت برخورداريم كه بتوانيم از تجربيات ديگر جاها استفاده كنيم.
مهران خوانساري از سازمان نظام صنفي رايانهيي كشور در اين مراسم گزارشي از فعاليت و عملكرد سازمان در حوزههاي مرتبط ارائه و اظهار كرد: سازمان نظام صنفي رايانهيي در بسياري از استانهاي كشور راهاندازي شده و فعاليت ميكند و آنچه كه بسيار مهم و قابل اهميت است اينكه مردم نياز شديدي به فناوري اطلاعات دارند.
وي درباره ميزان عرضه خدمات الكترونيك گفت: درايران مردم آمادگي لازم را براي يادگيري دارند ولي امكانات استفاده از اين فناوري را ندارند و دولت براي عرضه خدمات در وضعيت مناسب و مطلوبي نيست و ما بايد اين امكان به مراكز بخش خصوصي بدهيم تا فعاليت لازم را انجام دهند و در اين عرصه بيشتر كار كنند.
او با تاكيد بر اين كه دولت وظيفه حمايت و بالا بردن امكانات اين صنعت را براي مردم دارد تصريح كرد: اين صنعت براي مردم توليد ثروت، ايجاد رفاه و آسايش را به دنبال دارد.
نظرات : 0