۱۴۰۳ شنبه ۱۴ مهر

هت تریک کیفی آسیاتک در ارزیابی مدل CRA سازمان تنظیم مقررات

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS به نقل از روابط عمومی شرکت انتقال داده‌های آسیاتک، بر اساس نتایج حاصل از هشتمین دوره ارزیابی رتبه بندی و انتخاب اپراتور برتر سال ۱۳۹۶ سازمان تنظیم ارتباطات و مقررات رادیویی، شرکت آسیاتک برای سومین بار پیاپی و چهارمین بار در دهه ۹۰ موفق به کسب رتبه اول و دریافت گواهینامه ۴ ستاره شد.

توسعه کیفیت، هدف اصلی آسیاتک

محمدعلی یوسفی‌زاده مدیر عامل شرکت آسیاتک در این باره گفت: شرکت آسیاتک از چند سال گذشته تا کنون، توسعه کیفیت و حرکت در مسیر تعالی و سرآمدی را هدف اصلی خود قرار داده است.

وی افزود: بر همین اساس و بر خلاف سازمان های سنتی که تنها یک واحد در مجموعه آن ها متولی ارتقاء و کنترل کیفیت است، با تمرکز بر مدل‌های بین‌المللی کیفی و نشر کیفیت به‌عنوان جزء لاینفک فرآیندهای کاری آسیاتک و همچنین استفاده از خودکنترلی و پایش های مکرر و منظم دوره‌ای، تمامی لایه‌های سازمان با مقوله افزایش بهره وری عجین شدند.

مدیر عامل شرکت آسیاتک اضافه کرد: با تکیه بر مدل‌های بین‌المللی و ملی از جمله الگوی اپراتور برتر (CRA)، مدل جایزه ملی کیفیت (INQA) و همچنین مدل بنیاد کیفیت اروپا (EFQM) و استانداردهای مدیریتی، سازوکار هدایت و راهبری فرآیندهای آسیاتک طرح‌ریزی شده است.

وی ادامه داد: توسعه سیستم‌های مدیریتی در آسیاتک با استقرار نظام مدیریت کیفیت بر اساس استاندارد ISO ۹۰۰۱ در سال ۱۳۹۰ آغاز شد. همچنین در ادامه این راه سایر استانداردهای مدیریتی از جمله ISO ۱۴۰۰۱، ISO ۱۰۰۰۱، ISO ۱۰۰۰۲، ISO ۱۰۰۰۳، ISO ۱۰۰۰۴، ISO ۱۰۰۱۵، و نظام خانه‌داری محیط کار بر اساس ۵S در سال ۱۳۹۱ در شرکت آسیاتک پیاده سازی شد.

وی افزود: در ادامه همین روند، توسعه سیستم‌های مدیریت با الگوبرداری از استانداردهای ISO ۲۷۰۰۱ و ISO ۲۰۰۰۰ و خطوط راهنمای ITIL و eTOM فرآیندهای کسب و کار خود را بروز نمود.

یوسفی زاده ادامه داد: در طی سالهای گذشته، بروزرسانی تمامی ساختارهای فوق انجام شده به نحوی که آسیاتک همیشه اولین شرکت در صنعت ICT بوده است که با آخرین نسخه های استانداردها ، انطباق یافته است. ازجمله این استانداردها می توان به ISO ۹۰۰۱ ویرایش سال ۲۰۱۵ اشاره کرد که اولین گواهینامه صادره در صنعت ICT متعلق به شرکت آسیاتک است.

وی تصریح کرد با توجه به برنامه ریزی ها و اقدامات صورت گرفته در این شرکت، کسب مجدد عنوان برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور راضی کننده نبوده و فاصله کوتاه باقی مانده تا دریافت تندیس CRA نیز دور از دسترس نیست.

 

 

آسیاتک و دریافت جوایز متعدد ملی و بومی در دهه ۹۰

آسیاتک همزمان در سال ۱۳۹۱ با تکیه بر مدل های ملی اقدام به توسعه متوازن سازمان و فرآیندهای خود بر اساس مدل‌های ملی جوایز تعالی و کیفیت نمود. در این راستا با اعتقاد به اینکه نتایج ارزیابی قابلیت نمایش عمق اجرای سیستم‌ها و ساختارهای طرحریزی شده را دارا هستند، افتخارات زیر بدست آمد:

الف - جایزه ملی کیفیت فناوری اطلاعات و ارتباطات – ICTINQA:

۱- گواهینامه اهتمام به کیفیت در سال ۱۳۹۰

۲- تقدیرنامه دو ستاره اشتهار به کیفیت ۱۳۹۱

۳- تقدیر نامه سه ستاره اشتهار به کیفیت ۱۳۹۲

۴- تندیس برنزین نشان سرآمدی جایزه ملی کیفیت ICTINQA  در سال‌های ۱۳۹۳ و ۱۳۹۴ به عنوان اولین اپراتور FCP در سطح کشور

لازم به ذکر است که بعد از موفقیتهای بدست آمده در شرکت آسیاتک، سایر شرکتهای فعال در این حوزه نیز با الگوبرداری از رویکرد آسیاتک ، اقدام به توسعه سازوکارهای خود نموده و در سالهای بعد توانستند به تندیس برنزین جایزه ملی کیفیت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات دست یابند.

ب- جایزه ملی تعالی سازمانی:

۱- دریافت تقدیرنامه سه ستاره اشتهار به تعالی ۱۳۹۲

۲- دریافت تقدیرنامه چهار ستاره اشتهار به تعالی ۱۳۹۳ که برترین نتیجه حاصل در حوزه جایزه ملی تعالی در صنعت ICT است.

ج- ارزیابی اپراتورهای برتر:

سازمان تنظیم مقررات در سال ۱۳۸۹ با طرحریزی نظام ارزیابی، اقدام به ارزیابی اپراتورهای ارائه دهنده خدمت کرد. در دهه ۱۳۹۰ آسیاتک با کسب ۴ رتبه اول که سه دوره ۱۳۹۴، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ پیاپی اتفاق افتاده، به‌عنوان برترین اپراتور کشور در حوزه ارتباطات ثابت مطرح بوده است.

گفتنی است تقدیرنامه آسیاتک همزمان با اختتامیه جشنواره ملی فاوا و اعطای جوایز شهید رجایی و همزمان با ۱۴۱ امین سالگرد تاسیس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات توسط محمدجواد آذری‌جهرمی، مقام وزارت، نصرالله جهانگرد معاون فناوری و نوآوری و جمعی از مسئولین عالی رتبه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اهداء شده و این شرکت برای چهارمین بار در دهه ۹۰  (سال‌های ۱۳۹۲، ۱۳۹۴، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶) به‌عنوان برترین اپراتور ارتباطات ثابت کشور معرفی شد.

نظرات : 0

ثبت نظر

97218