صنعت فاوا ؛ كشور و مردم
همانا خلق ارزش افزوده و ثروت از يك طرف و توسعه زندگي و آسايش و رفاه شهروندان از طرف ديگراست، توفيق داشته است؟ صنعت فاوا دردهههاي گذشته ، با وجود خدمات زيادي كه عرضه كرده است ، در دستيابي به دو هدف فوق با چالش روبرو است كه از جنبههاي قابل بررسي است.
به گزارش خبرنگار ICTPRESS : بررسي و تصميم گيري در امور مربوط به سياست گذاري، پيگيري، هدايت، راهبري و نظارت بر چگونگي پيشرفت فعاليتهاي حوزه فاوا، امنيت و اختصاص و هدايت صحيح منابع مالي و بودجه براي اجراي طرحهاي كلان فاوا، امنيت و رعايت اصول حاكميت و توازن بين توسعه امنيت اطلاعات و دولت الكترونيك به عنوان وظايف كارگروه مديريت فاوا محسوب ميشود.
چندي پيش نخستين جلسه كميسيون تخصصي مديريت فاوا برگزار شد و اعضاي كارگروه مديريت فاوا؛ وزير ارتباطات و فناوري اطلاعات، وزير امور اقتصادي و دارايي، وزير بازرگاني، وزير رفاه و تامين اجتماعي، وزير صنايع و معادن، وزير فرهنگ و ارشاد اسلامي، وزير كشور، معاون برنامه ريزي و نظارت راهبردي رئيس جمهور، معاون توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور، معاون علمي و فناوري رئيس جمهور و رئيس مركز ICT رياست جمهوري به عنوان اعضاي اين كارگروه هستند.
تهيه پيشنويس برنامهها و گزارشهاي كارشناسي جهت ارائه به كارگروه مديريت فناوري اطلاعات كشور، مديريت كلان پروژههاي ملي و راهبردي فاوا را ميتوان از جمله وظايف كميسيون تخصصي مديريت فاوا ذكر كرد كه در آن كميتههاي مختلفي وجود دارد كه مي توان به كميته دولت الكترونيكي كه رئيس آن معاونت توسعه مديريت و سرمايه انساني رئيس جمهور است اشاه كرد و يا كميته تجارت و اقتصاد الكترونيكي نيز در حوزههاي مرتبط با اين عنوان فعاليت ميكند كه رئيس اين كميته هم وزارت بازرگاني است.
نظرات : 0