۱۴۰۳ چهارشنبه ۰۶ تیر

GOLDEN NEWS/ خبرهای طلایی یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳

ICTPRESS - خبرهای طلایی روز یکشنبه ۲۷ خرداد ۱۴۰۳ به اطلاع شما مخاطبان عزیز میرسد.

 

ICTPRESS گزارش میدهد:


خبر: تلویزیون‌های ال‌جی با تراشه هوش مصنوعی

شرکت ال‌جی به طور رسمی سری تلویزیون‌های او ال ای دی evoB۴ را ارائه کرد. این دستگاه‌ها تراشه هوش مصنوعی دارند و از قابلیت‌هایی برای ارائه وضوح تصاویر و صوت با کیفیت بالا پشتیبانی می‌کنند.

ال‌جی سری تلویزیون‌های یادشده را با ۲ سایز نمایشگر ۶۵ و ۷۷ اینچ ارائه می‌کند. بهای مدل ۶۵ اینچی ۲۰۸۰ دلار و مدل ۷۷ اینچی ۲۹۸۰ دلار خواهد بود.

این تلویزیون‌ها مجهز به تراشه صوتی-تصویری α۸ AI این شرکت هستند که کیفیت صوتی و تصویری خارق العاده‌ای فراهم می‌کنند.

این تلویزیون‌ها وضوح ۴K و ۱۲۰ هرتز رفرش ریت دارند تا تصاویری زنده و روان را نمایش دهند و به همین دلیل برای محتواهایی با سرعت بالا یا بازی‌های رایانشی مناسب هستند.

سری evoB۴ دارای ویژگی های متنوعی است که برای تصاویری خارق‌العاده ایجاد می‌کنند. قابلیت‌های دالبی ویژن و Atmos از تصاویر و صوتی با کیفیت بالا پشتیبانی می‌کنند. علاوه بر آن تلویزیون‌های یادشده مجهز به قابلیت صدای فراگیر مجازی ۹.۱.۲ هستند تا یک تجربه صوتی سینماتیک ارائه کنند.

سری تلویزیون ال‌جی رنگ‌ها را با 100 درصد دقت و طیفی وسیع ارائه می‌کند که از طیف وسیعی از رنگ های واقعی و زنده پشتیبانی می‌کند.

همچنین سری جدید ال جی از پلتفرم webOS تلویزیون هوشمند بهره می‌برد و به همین دلیل دسترسی آسان به سرویس‌های پخش محتوا و دیگر کاربردها را فراهم می‌کند.

در کنار این موارد تلویزیون‌های یادشده مجهز به حالت کاهش نور آبی AI و همچنین حالتFIMMAKER هستند. 
..................

 

خبر: ربات انسان‌نما راننده می‌‎شود

در ژاپن ربات انسان‌نمای جدیدی توسط محققان دانشگاه توکیو توسعه یافته که می‌تواند پشت فرمان خودرو بنشیند و آن را براند.

محققان از یک ربات انسان‌نما به «موساشی» استفاده کردند که برای تقلید نزدیک از بدن انسان ابداع شده است؛ پیش‌بینی می‌شود این ربات بتواند روی صندلی خودرو بنشیند و با پدال‌های ترمز و گاز کار کند.

به گفته آنها، انعطاف‌پذیری ربات، ساختار سختی متغیر و حسگرهای متعدد به ابزار امکان می دهند تا پشت فرمان فعالیت هایی را با دو بازویش انجام دهد و حتی در آینه‌های بغل خودرو انسان ها را شناسایی کند.

ربات موساشی در سال ۲۰۱۹ میلادی به عنوان بستری برای سیستم کنترل یادگیری توسعه یافته است. این ربات به دقت رفتار انسان را تقلید می‌کند و دارای ساختار مفصل و ماهیچه‌ای است که با توجه به تناسب بدن انسان و اصول مکانیکی توسعه یافته است.

موساشی به غیر از دستش، ۷۴ ماهیچه و ۳۹ مفصل دارد. ربات اسکلتی عضلانی دارای ماژول‌های مفصلی و ماژول‌های ماهیچه‌ای و الیاف Dyneema مقاوم در برابر سایش است. بدن ماژولی موساشی شامل مفاصل و ماهیچه‌های دقیق با حسگرهای یکپارچه است. هر چشم متحرک ربات دارای دوربین‌هایی با وضوح بالا است که

می‌تواند بچرخد و میدان دید وسیعی دارد. دستان موساشی نیز می‌تواند خودرو را روشن کند.
..................

 

خبر: دستیابی خورشید مصنوعی چین به میدان مغناطیسی

خورشید مصنوعی چین برای اولین‌بار به میدان مغناطیسی در همجوشی هسته‌ای کنترل شده دست یافت، یعنی تولید انرژی بسیار بالا طی فرآیندی که بسیار پیچیده است. فرآیندی که شامل ترکیب هسته‌های اتمی برای آزاد کردن مقادیر زیادی انرژی است.

خورشید مصنوعی چین( HL-3 tokamak) به طور مستقل توسط چین طراحی و توسعه یافته است. 

این سازه، فرآیند تولید انرژی خورشید را از طریق همجوشی هسته‌ای کنترل‌شده که یک فناوری پیشرفته محسوب می‌شود با پتانسیل بسیار زیاد برای حل چالش‌های انرژی و محیط زیست جهانی، تکرار می‌کند.

در آگوست 2023، HL-3 tokamak با عملکرد موفقیت آمیز تحت جریان پلاسمای 1 میلیون آمپر به یک نقطه عطف بزرگ دست یافت. این آزمایش جایگاه چین را در تحقیقات گداخت هسته‌ای مغناطیسی مستحکم کرد.

این پیشرفت جدید برای کنترل و محدود کردن پلاسمای خیلی گرم در خورشید بسیار مهم است. همجوشی هسته‌ای نوید یک منبع انرژی پاک و عملاً پایان ناپذیر را می‌دهد.

نظرات : 0

ثبت نظر

55286