۱۴۰۳ شنبه ۰۳ آذر

جوایز استارت‌آپ‌های موفق به رتبه‌های برتر کنکور ۱۴۰۱

به گزارش شبکه خبری ICTPRESS، در مراسم تجلیل از نخبگان و رتبه‌های برتر کنکور سراسری که طی روزهای گذشته توسط کانون فرهنگی آموزش قلم چی برگزار شد، استارتاپ های اسنپ‌فود، اسنپ‌دکتر، کرفس، تپسی، مکتب‌خانه و مجتمع دانش‌بنیان دانش و فناوری بامداد حضور داشته و به اعطای لوح یادبود و جوایز کانون به این دانش آموزان پرداختند.
مسعود تاج‌فرد هم‌بنیانگذار استارتاپ اسنپ‌دکتر و رتبه ۷ کشوری ریاضی در سال ۸۲، با معرفی استارت‌آپ‌های حاضر در این رویداد گفت: من نیز دانش‌آموز کانون بودم، روی همین صندلی‌ها نشستم و سال‌ها افتخار خدمت‌گذاری در کانون را داشته ام.
وی با بیان اینکه امسال رتبه‌های یک ریاضی به جای رشته برق، رشته کامپیوتر را انتخاب می‌کنند و در آینده حتما جزو افراد اصلی و بنیانگذاران استارت‌‌آپ ها خواهند بود، محمدمهدی صادق هم‌بنیانگذار استارت‌آپ تپسی (رتبه ۱۱۱ ریاضی سال ۸۲)، مهراد عبدالرزاق هم‌بنیانگذار اسنپ‌فود (فارغ التحصیل MBA دانشگاه شریف)، مصطفی حسینی مدیرعامل پلتفرم آموزشی مکتب‌خانه (‌فارغ التحصیل مهندسی برق دانشگاه شریف)، حمید رفیعیان مدیرعامل پلتفرم کرفس (فارغ‌التحصیل مکانیک شریف)، گلرخ داوران هم‌بنیانگذار و مدیرعامل اسنپ دکتر و مرتضی متواضع بنیانگذار مجتمع دانش‌بنیان دانش‌و‌فناوری بامداد (فارغ‌التحصیل مکانیک شریف)، را در این بخش معرفی کرد.

 


در این مراسم همچنین جوایز ویژه‌ای نیز به رسم یادبود از سوی بنیان‌گذاران استارت‌آپ‌های یادشده، به برگزیدگان کنکور امسال در قدردانی از آنان، اعطا شد.
بر همین اساس از سوی اسنپ‌فود اعتبار سفارش غذا تا یکسال، تپسی یک سال استفاده از سرویس با تخفیف ویژه، مکتب‌خانه یک سال اعتبار استفاده از پکیج‌های آموزشی این پلتفرم، از سوی کرفس یک سال اشتراک رایگان و از سوی اسنپ‌دکتر اعتبار ۵ میلیون‌ریالی خرید محصولات داروخانه‌ای به رتبه‌های برتر تقدیرشده در این مراسم اعطا شد.
در همین‌ حال از سوی مجتمع دانش‌وفناوری بامداد، برای برگزیدگان رشته ریاضی، تخفیف ۱۰۰ میلیون ریالی آموزش پروژه‌محور برنامه‌نویسی، برگزیدگان رشته هنر، تخفیف ۵۰ میلیون ریالی بوت‌کمپ طراحی وب، برگزیدگان رشته تجربی، تخفیف ۵۰ میلیون ریالی آموزش برنامه‌نویسی و طراحی وب و برای برگزیدگان رشته انسانی، تخفیف ۵۰ میلیون ریالی بوت‌کمپ تولید محتوای دیجیتال اعطا شد.
از نکات قابل توجه و مهم اینکه، این نخبگان استارتاپی در داخل کشور مشغول به خدمت هستند و حتی برخی با وجود ادامه تحصیل در خارج از کشور، برای راه‌اندازی کسب و کار مبتنی بر کارآفرینی به وطن بازگشته‌اند.

نظرات : 0

ثبت نظر

76247