۱۴۰۳ سه شنبه ۱۳ آذر

GOLDEN NEWS / خبرهای طلایی شنبه ۹ دی

ICTPRESS - خبرهای طلایی امروز شنبه ۹ دی ۱۴۰۲ به اطلاع شما مخاطبان عزیز میرسد.

 

ICTPRESS گزارش میدهد:

 

خبر: پروژکتور 4K ال‌جی با دسته‌ای عجیب

شرکت کره‌ای ال‌جی ال‌جی به تازگی از جدیدترین پروژکتور 4K خود با نام CineBeam Qube، رونمایی کرده است؛ این پروژکتور به طور رسمی در نمایشگاه CES ۲۰۲۴ در اوایل ژانویه رونمایی خواهد شد.

پروژکتور CineBeam Qube دارای فناوری‌های پیشرفته و نوآوری‌های جالب توجهی است، اما یک طراحی شیک دارد که ال‌جی آن را مینیمالیستی می‌نامد.

نکته جالب در طراحی این پروژکتور، دسته‌ای است که به طرفین آن متصل شده است. در واقع این پروژکتور یک دسته یا دستگیره دارد، چرا که CineBeam Qube با قابلیت حمل و نقل ساخته شده است. ضمن اینکه سبک وزن است و فقط حدود سه پوند(۱۳۶۰ گرم) است.

همچنین شکل مربعی آن، قرار دادن آن را تقریباً در هر مکانی آسان می‌کند؛ دسته قابل چرخش ۳۶۰ درجه آن نیز به قرارگیری آن در جهات مختلف کمک می‌کند.

شرکت ال‌جی آن را یکی از کوچک‌ترین پروژکتورهای موجود در جهان می‌نامد.

پروژکتور CineBeam Qube تصاویری با وضوح 4K با قابلیت ارائه تصاویر تا ۱۲۰ اینچ فراهم می‌کند و منبع نور آن یک لیزر RGB با نسبت کنتراست ۴۵۰۰۰۰:۱ و پوشش ۱۵۴ درصدی طیف رنگی DCI-P3 است.

این پروژکتور روی سیستم عامل LG webOS ۶.۰ اجرا می‌شود و دسترسی به تمام سرویس‌های پخش بزرگ از جمله Prime Video، Disney+، Netflix و YouTube را ارائه می‌دهد.

این پروژکتور همچنین دارای عملکرد نقشه‌برداری است که فضای شما را نقشه‌برداری می‌کند تا تصویری ایده‌آل را نمایش دهد؛ این ویژگی برای ایجاد یک محیط منحصر به فرد، مانند تزئین اتاق با تصویری از آسمان شب است.

این پروژکتور حتی شامل الگوریتم تنظیم خودکار روشنایی ال‌جی است که در بسیاری از پروژکتورهای پیشرفته این شرکت یافت می‌شود.
..................

خبر: انویدیا تراشه مخصوص برای چین ساخت

انویدیا نسخه‌ای از یک تراشه هوش مصنوعی مخصوص بازی رایانه‌ای را رونمایی کرد که با توجه به محدودیت های صادراتی آمریکا برای چین، اصلاح شده است.

شرکت تراشه سازی آمریکایی ادعا می کند این محصول از نظر عملکرد، کارآمدی و محتوای گرافیکی مبتنی بر هوش مصنوعی بسیار پیشرفته است و از ژانویه ۲۰۲۴ میلادی برای مشتریان چینی عرضه خواهد شد.

سخنگوی انویدیا در این‌باره می گوید: تراشه GeForce RTX ۴۰۹۰ D با توجه به محدودیت‌های صادراتی دولت آمریکا طراحی شده است و ما هنگام توسعه این محصول به طور گسترده با دولت آمریکا همکاری کردیم.

انویدیا بیش از ۹۰ درصد از بازار ۷ میلیارد دلاری تراشه‌های هوش مصنوعی چین را در اختیار دارد؛ اما تحلیل‌گران معتقدند محدودیت‌های آمریکا احتمالاً فرصت‌هایی را برای شرکت‌های داخلی ایجاد می‌کند تا سهم بیشتری از بازار را تصاحب کنند.

به گفته سخنگوی شرکت، تراشه هوش مصنوعی RTX ۴۰۹۰ D مخصوص بازار چین در مقایسه با RTX۴۰۹۰ اصلی در پردازش بازی و خلق محتوا ۵ درصد کندتر است.
..................

خبر: اسپیس‌ایکس پایان ۲۰۲۳ را با پرتاب ۲ موشک جشن گرفت

شرکت اسپیس‌ایکس (SpaceX) جشن پایان سال ۲۰۲۳ را با پرتاب کردن دو موشک خود برگزار کرد و تعداد کل پرتاب‌های خود در سال ۲۰۲۳ را به ۹۸ مورد ارتقا داد.

در ماموریت "USSF-۵۲"، موشک فالکون هوی (Falcon Heavy) حامل هواپیمای فضایی سری «X-۳۷B» ارتش آمریکا بود. موشک روز ۲۸ دسامبر ساعت ۸:۰۷ شب به وقت منطقه زمانی شرقی از «مرکز فضایی کندی» ناسا در فلوریدا پرتاب شد. این دومین پرواز فالکون هوی در سال ۲۰۲۳ بود.

دومین پرتاب روز ۲۸ دسامبر که ساعاتی بعد انجام شد، پرتاب موشک «فالکون ۹»(Falcon ۹) بود که ۲۳ ماهواره استارلینک (Starlink) را از پایگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال به مدار زمین برد. این پرتاب در ساعت ۱۱:۰۱ شب به وقت منطقه زمانی شرقی انجام شد؛ این نود و هشتمین و آخرین پرتاب اسپیس‌ایکس در سال ۲۰۲۳ و نود و ششمین پرواز یک موشک فالکون ۹ در سال جاری بود.

اسپیس‌ایکس، جشن پرتاب موفقیت‌آمیز ماموریت USSF-۵۲ را با پست کردن مجموعه‌ای از عکس‌های خیره‌کننده در حساب ایکس خود برگزار کرد.

این هفتمین پرواز X-۳۷B در سال جاری بود اما اولین باری بود که این هواپیمای فضایی بر فراز یک موشک فالکون هوی پرتاب شد؛ این پرتاب قبلا چندین بار به دلیل آب‌وهوای بد و بروز مشکل در تجهیزات زمینی به تعویق افتاده بود.

پرتاب ۲۳ ماهواره پهن‌باند استارلینک از مجموعه پرتاب فضایی ۴۰ (SLC-۴۰) در ایستگاه نیروی فضایی کیپ کاناورال که سال ۲۰۲۳ را به پایان رساند، نود و ششمین پرتاب موشک فالکون ۹ در سال جاری بود؛ اسپیس‌ایکس، عکس‌هایی از این پرتاب را نیز در حساب ایکس خود پست کرد.

ناگفته نماند پرتاب بعدی اسپیس‌ایکس برای روز دوم ژانویه سال ۲۰۲۴ در نظر گرفته شده است و در این ماموریت، ۲۱ ماهواره استارلینک دیگر به مدار زمین خواهند رفت تا به بیش از ۵۵۰۰ ماهواره تامین‌کننده اینترنت بپیوندند که در حال حاضر به دور زمین می‌چرخند.

نظرات : 0

ثبت نظر

13232